Davala im drogu i stan u Istočnom Novom Sarajevu u kojem su konzumirali narkotike

12.07.2023. 10:33
1
IZVOR: katera.news

Policijski službenici Policijske uprave Istočno Sarajevo, Odjeljenje za organizovani kriminalitet i droge, lišili su slobode lice E.B. iz Sarajeva - Kanton Sarajevo, zbog osnova sumnje da je počinila krivično djelo „Omogućavanje uživanja opojnih droga“.

Ženska osoba, inicijala E.B. se sumnjiči da je licima N.S. i A.Z. iz Sarajeva davala opojnu drogu i stavljala na raspolaganje prostorije stana u Karađarđevoj ulici u Istočnom Sarajevo u kojem su pomenuta lica konzumirala opojni drogu.

Pretresom stana koji koristi E.B. pronađena su dva PVC paketića opojne droge spid kao i predmeti na kojima se naleze tragovi opojne droge, naveli su iz PU Istočno Sarajevo.

Kod lica N.S. pronađena su dva PVC paketića opojne droge spid i gasni pištolj, dok je kod A.Z. pronađen jedan PVC paketić opojne droge spid.

Ukupno je pronađeno i oduzeto 18,13 grama spida.

Nakon dokumentovanja predmeta Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo će protiv E.B. biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu, a Osnovnom sudu Sokolac će protiv A.Z. biće dostavljen Zahtjev za pokretnje prekršajnog postupka iz člana 4 Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga Republike Srpske. Protiv N.S. biće dostavljen Zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka iz člana 4 pomenutog zakona i člana 34 Zakona o oružju i municiji  RS.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Citalac 12.07.2023. 21:37
    Vecina njih koji su se doselili iz kantona sarajevo u Srpsko Sarajevo uveliko prave probleme, bave se svercom svega I svacega, mahom nezakonite radnje.Strasno!!
Povezane vijesti
Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila Sokočani uhapšeni zbog sumnje da su namjeravali policajcima zapaliti vozila
Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće Uhapšen Sokočanin zbog sumnje da je bacio bombu u dvorište kuće
Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac Krađa u Istočnoj Ilidži, otuđeni ručni satovi i zlatni lanac
Najčitanije
  • Major Milan Tepić i Stojadin Mirković - vojnici do posljednjeg daha
    8h 23m
    11
  • Stručnjaci upozoravaju: Parkiran automobil nije poželjno ostaviti u brzini
    19h 51m
    3
  • Otkrivena spomen-ploča povodom 30 godina od osnivanja ratne bolnice
    21h 41m
    3
  • Služen parastos za poginule i umrle pripadnike Srpske garde Ilidža (FOTO)
    6h 37m
    0
  • Pronađena garaža puna oružja, dvojac pokušao pobjeći iz Srbije
    20h 55m
    0