Демонстранти блокирали саобраћај испред Скупштине

13.07.2020. 21:01
0
ИЗВОР: Srpska.info

Блокиран саобраћај испред Народне скупштине Србије, веома мали број демонстраната и кашњење у односу на претходне дане, обиљежио је почетак седмог дана протеста грађана незадовољних политичком и епидемиолошком ситуацијом у земљи.

Тренутно се на платоу и коловозу испред Скупштине Србије налази више десетина људи, док је полиција иза парламента, у Косовској улици.

Нишлије кренуле у шетњу

Демонстранти у Нишу кренули су у шетњу централним градским улицама. Они свирају у пиштаљке и трубе, узвикују пароле и позивају Нишлије да им се придруже.

Као и претходних дана, међу првима су дошли народник посланик Срђан Ного и распоп Антоније, пише Блиц.

Протест је почео и у Нишу, гдје је неколико десетина грађана изашло пред Скупштину града Ниша, гдје су блокирали саобраћај.

Данас је и испред Централног затвора, у Бачванској улици у Београду, одржан протест чији је захтјев био пуштање из затвора неколико активиста и оних који су, како тврде организатори, ухапшени недужни.

Коментари 0
Повезане вијести
Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду Осумњичени за убиство Данке на психијатријском вјештачењу у Београду
Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута Након више од 30 година: Од сутра из Београда до Мостара за 50 минута
Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци Дио мјештана поново протестовао против изградње депоније у Козјој Луци
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    10h 0m
    0
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    1h 8m
    1
  • Снијег поново забијелио БиХ
    22h 21m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    3h 51m
    0
  • Славиша Мазић кандидат СДС за начелника Власенице
    21h 9m
    0