Demonstranti blokirali saobraćaj ispred Skupštine

13.07.2020. 21:01
0
IZVOR: Srpska.info

Blokiran saobraćaj ispred Narodne skupštine Srbije, veoma mali broj demonstranata i kašnjenje u odnosu na prethodne dane, obilježio je početak sedmog dana protesta građana nezadovoljnih političkom i epidemiološkom situacijom u zemlji.

Trenutno se na platou i kolovozu ispred Skupštine Srbije nalazi više desetina ljudi, dok je policija iza parlamenta, u Kosovskoj ulici.

Nišlije krenule u šetnju

Demonstranti u Nišu krenuli su u šetnju centralnim gradskim ulicama. Oni sviraju u pištaljke i trube, uzvikuju parole i pozivaju Nišlije da im se pridruže.

Kao i prethodnih dana, među prvima su došli narodnik poslanik Srđan Nogo i raspop Antonije, piše Blic.

Protest je počeo i u Nišu, gdje je nekoliko desetina građana izašlo pred Skupštinu grada Niša, gdje su blokirali saobraćaj.

Danas je i ispred Centralnog zatvora, u Bačvanskoj ulici u Beogradu, održan protest čiji je zahtjev bio puštanje iz zatvora nekoliko aktivista i onih koji su, kako tvrde organizatori, uhapšeni nedužni.

Komentari 0
Povezane vijesti
Osumnjičeni za ubistvo Danke na psihijatrijskom vještačenju u Beogradu Osumnjičeni za ubistvo Danke na psihijatrijskom vještačenju u Beogradu
Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta Nakon više od 30 godina: Od sutra iz Beograda do Mostara za 50 minuta
Dio mještana ponovo protestovao protiv izgradnje deponije u Kozjoj Luci Dio mještana ponovo protestovao protiv izgradnje deponije u Kozjoj Luci
Najčitanije
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    20h 29m
    14
  • Proslava Vaskrsa u Sarajevu kroz vijekove: Privrženi vjeri i u najtežim vremenima
    3h 24m
    0
  • Vaskrsi vaskrsle srpske vojske
    7h 29m
    0
  • Preminula Vera Grgić
    2h 40m
    0
  • Srećno i Bogom blagoslovljeno Hristovo vaskrsenje – Hristos vaskrse!
    7h 33m
    2