Детаљи јучерашње стравичне несреће у Приједору

25.07.2021. 14:25
0
ИЗВОР: srpskainfo.com

Саобраћајна несрећа у Приједору у којој је угашен живот дванаестогодишњег дјечака још једна је опомена свим учесницима у саобраћају да поштују прописе и чувају себе и друге.

Подсјећамо, јуче око 16 сати у Улици Српских великана десила се саобраћјана несрећа у којој су учествовали возило “мазда” којом је управљала дјевојка (21) и дјечак (12) који је био на бициклу.

Саговорници Српскаинфо који су били на мјесту несреће описују како се десила ова трагедија.

– Дјечак је био на бициклу, али се држао за мотор који је возио један момак. Не знамо је ли мотор убрзао или се нешто друго десило, али је дјечак на бициклу изгубио равнотежу и бициклом прешао на другу страну цесте у тренутку када је наишао ауто. Одбио се од ауто и пао на асфалт од који је ударио главом – кажу наши саговорници.

Превезен је у болницу “Доктор Младен Стојановић”, али нажалост већ је био мртав.

Из Полицијске управе Приједор су саопштили да је у присуству тужиоца Окружног јавног тужилаштва Приједор, на мјесту несреће обављен увиђај.

– Полицијска управа Приједор апелује на возаче да поштују саобраћајна правила и прописе и да прилагоде брзину условима на коловозу, а посебан апел бициклистима да се придржавају прописаних правила учествовања у саобраћају и родитељима да обрате дужну пажњу на малољетна лица која су учесници у саобраћају-поручили су из Полицисјке управе Приједор.

 

Коментари 0
Повезане вијести
Језива саобраћајна незгода код Приједора Језива саобраћајна незгода код Приједора
У судару камиона и аутобуса погинула жена, пет особа повријеђено У судару камиона и аутобуса погинула жена, пет особа повријеђено
Тешка несрећа код Мостара: Погинуо мушкарац, двије особе повријеђене Тешка несрећа код Мостара: Погинуо мушкарац, двије особе повријеђене
Најчитаније
  • Земни остаци Јована Дучића сахрањени у Требињу
    22h 9m
    8
  • Родитељ гађао флашом директора школе зато што није могао да довезе дијете до саме школе!?
    17h 27m
    0
  • Са тржишта БиХ се повлачи аргета паштета чији је рок 10. септембар 2027. године
    15h 50m
    0
  • Бора Станковић - "Сликар" пролазности живота и људске трагике
    16h 21m
    0
  • СИПА ухапсила пет особа
    20h 43m
    0