Детаљи убиства у Дубици

27.12.2021. 12:54
0
ИЗВОР: Глас Српске

Р.В. (38) хицем из ловачке пушке усмртио је бившу супругу, а потом усмртио себе утврђено је истрагом, сазнаје "Глас Српске".

Трагедија се десила испред стана гдје несрећна жена становала у згради у Улици Михајла Пупина.

Извор близак истрази је казао да је Р.В. бившу супругу сачекао у хаустору зграде и пуцао у њу када је изашла и кренула на посао.

- Погодио је хицем у главу, а затим је пресудио себи. Мотив овог злочина је највјероватније љубомора. Супружници су се недавно растали и бившуасупруга је отишла да живи код сестре у Козарску Дубици. Р.В. је остао у породичној кући у насељу Јошик - казао је извор близак истрази.

Иза супружника остало је троје малољетне дјеце.

Познаници овог брачног пара причају да је Р.В. био веома љубоморан због чега је бивша супруга раније морала да напусти посао.

- Због тога су се стално свађали што је касније довело до раставе, а сада и до трагедије - рекао је мјештанин Дубице не желећи да му помињемо име.

У Полицијској управи Приједор, не наводећи имена ни детаље, раније је потврђено да су пронађена два беживотна тијела у Козарској Дубици.

- Полицијској станици Козарска Дубица 27. децембра око 05.30 часова, пријављено је да се из стана у Козарској Дубици чује галама и пуцањ. Изласком полицијских службеника на лице мјеста, затечена су два беживотна тијела мушкарца и жене - саопштено је из ПУ Приједор не наводећи детаље.

  • Пронађена два тијела
    27.12.2021. 09:08

    Два тијела пронађена су јутрос у стану у Козарској Дубици, потврдила је Срни портпарол Полицијске управе Приједор Звездана Алендаревић. Полицији је око 5.30 часова пријављено да су се из стана ч...

Република Српска
Пронађена два тијела

Додали си да ће увиђај на лицу мјеста обавити тужилац Окружног јавног тужилаштва Приједор и полицијски службеници Полицијске управе Приједор, након чега ће бити познато више информација.

Коментари 0
Повезане вијести
Након свађе суграђанину пуцао у главу Након свађе суграђанину пуцао у главу
Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата Ужас у Центру за социјални рад: Убио бившу жену и ранио њеног брата
Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке Наставља се потрага за тијелом двогодишње Данке
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    21h 43m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    12h 41m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    21h 7m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    19h 22m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    21h 1m
    0