Detalji ubistva u Dubici

27.12.2021. 12:54
0
IZVOR: Glas Srpske

R.V. (38) hicem iz lovačke puške usmrtio je bivšu suprugu, a potom usmrtio sebe utvrđeno je istragom, saznaje "Glas Srpske".

Tragedija se desila ispred stana gdje nesrećna žena stanovala u zgradi u Ulici Mihajla Pupina.

Izvor blizak istrazi je kazao da je R.V. bivšu suprugu sačekao u haustoru zgrade i pucao u nju kada je izašla i krenula na posao.

- Pogodio je hicem u glavu, a zatim je presudio sebi. Motiv ovog zločina je najvjerovatnije ljubomora. Supružnici su se nedavno rastali i bivšuasupruga je otišla da živi kod sestre u Kozarsku Dubici. R.V. je ostao u porodičnoj kući u naselju Jošik - kazao je izvor blizak istrazi.

Iza supružnika ostalo je troje maloljetne djece.

Poznanici ovog bračnog para pričaju da je R.V. bio veoma ljubomoran zbog čega je bivša supruga ranije morala da napusti posao.

- Zbog toga su se stalno svađali što je kasnije dovelo do rastave, a sada i do tragedije - rekao je mještanin Dubice ne želeći da mu pominjemo ime.

U Policijskoj upravi Prijedor, ne navodeći imena ni detalje, ranije je potvrđeno da su pronađena dva beživotna tijela u Kozarskoj Dubici.

- Policijskoj stanici Kozarska Dubica 27. decembra oko 05.30 časova, prijavljeno je da se iz stana u Kozarskoj Dubici čuje galama i pucanj. Izlaskom policijskih službenika na lice mjesta, zatečena su dva beživotna tijela muškarca i žene - saopšteno je iz PU Prijedor ne navodeći detalje.

  • Pronađena dva tijela
    27.12.2021. 09:08

    Dva tijela pronađena su jutros u stanu u Kozarskoj Dubici, potvrdila je Srni portparol Policijske uprave Prijedor Zvezdana Alendarević. Policiji je oko 5.30 časova prijavljeno da su se iz stana č...

Republika Srpska
Pronađena dva tijela

Dodali si da će uviđaj na licu mjesta obaviti tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor i policijski službenici Policijske uprave Prijedor, nakon čega će biti poznato više informacija.

Komentari 0
Povezane vijesti
Maloljetnica osumnjičena za saučesništvo izašla iz pritvora Maloljetnica osumnjičena za saučesništvo izašla iz pritvora
Miljevina: Muž ubio suprugu, pa sebe Miljevina: Muž ubio suprugu, pa sebe
Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu Nakon svađe sugrađaninu pucao u glavu
Najčitanije
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    22h 31m
    1
  • Godišnjica smrti sarajevskih Romea i Julije
    3h 59m
    5
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    17h 9m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    17h 41m
    0
  • Promovisana 134 diplomca Filozofskog fakulteta na Palama
    23h 14m
    0