Digital Masterclass - предавање намијењено пословним корисницима

20.04.2023. 12:34
0
ИЗВОР: katera.news

Доба свеопште дигитализације намеће потребу да компаније кроз развој дугорочних односа са постојећим, али и у привлачењу нових корисника развијају нова знања и вјештине, те да се додатно едукују у циљу унапређења свог пословања.

У тој едукацији и путу ка дигитализацији осим својим услугама, компанија м:тел помаже својим корисницима, али и свима онима који то желе да постану, посебно креираним радионицама и предавањима из области дигиталног маркетинга које држе стручњаци из м:тел-а у градовима широм БиХ.

Циљ ових бесплатних едукација је да кроз предавања о дигиталном маркетингу, онлине оглашавању и представљању на друштвеним мрежама својим клијентима, малим и средњим предузећима поклоне алат, односно знање како користити дигиталне алате како би унаприједили њихов бизнис.

Прва станица Digital Masterclass-а била је Приједор, гдје су се корисницима  из овог града презентовале основе из домена дигиталног маркетинга, шта је то што омогућава бољу екстерну комуникацију, познавање тржишта, како добити конкретан, искрен и стручан феедбацк за свој рад и како унаприједити пословање у домену дигиталиних канала комуникације.

Сљедеће дружење је у Бијељини, зато редовно пратите објаве на м:тел Фејсбук страници и пријавите се на вријеме за сљедећи Digital Masterclass.

Коментари 0
Повезане вијести
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
„Дом инвест“ гради дом за вас „Дом инвест“ гради дом за вас
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    23h 13m
    0
  • Крађа у Палама
    21h 31m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    17h 58m
    0
  • Са тржишта повучена женска торба из "Пепка"
    20h 46m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    14h 7m
    0