Директор "Пошта Српске" у ТВ емисији одговоре читао са папира

04.06.2021. 21:38
4
ИЗВОР: Катера

Гостовање директора "Пошта Српске" Миладина Радовића у емисији "Из правог угла" на телевизији К3 привукло је пажњу јавности због самог наступа Радовића у емисији и тога што је све одговоре на питања водитељке читао са папира.

Дешава се често да гости у студију код себе имају материјал и документацију, који свједоче о разним пројектима и темама о којима је ријеч, али се ријетко дешава да саговорник не зна одговор ни на једно питање и да све чита са папира.

Да ли је директор Радовић имао трему или није имао времена да се припреми за разговор, није утврђено, али једно је сигурно, а то је да неко ко је на челу једног предузећа треба да зна шта је основна мисија тог предузећа.

Посебан је био тренутак на почетку разговора, када је Радовић, на упит водитељке да се представи, чак и своје занимање и професију прочитао са папира.

Снимак разговора можете погледати на линку испод.

Видео: ТВ К3

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Bratunac 02.09.2022. 09:49
    Pa kad je jedva zavrsio za automehanicara ...
  • Generic placeholder image
    Ja sam 05.06.2021. 17:14
    Kakva zemlja takav direktor. U Palama posta nije okrecena od kad je napravljena ako nista drugo. Bilo direktora i direktora ali niko nije primjetio da se nesto treba mjenjati.
  • Generic placeholder image
    Draga 05.06.2021. 10:02
    Na kom li je privatnom fakultetu dobio diplomu?
  • Generic placeholder image
    Анонимно 05.06.2021. 00:58
    Nista vise nije za cudjenje. U ovom drustvu sve mozemo vidjeti. Nemam komentat!
Повезане вијести
Шеховац: Признање најбољег спортисте ме мотивише за даљи рад и нове побједе (ФОТО) Шеховац: Признање најбољег спортисте ме мотивише за даљи рад и нове побједе (ФОТО)
Ерић: Признање које долази из локалне заједнице је потврда мог труда и рада (ФОТО) Ерић: Признање које долази из локалне заједнице је потврда мог труда и рада (ФОТО)
Од „браво“ и „свака част“ се не живи - Никола Пљеваљчић татами замијенио прекоокеанским бродом (ФОТО) Од „браво“ и „свака част“ се не живи - Никола Пљеваљчић татами замијенио прекоокеанским бр...
Најчитаније
  • Радник пао са стуба и погинуо
    3h 8m
    0
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    10h 14m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    8h 41m
    0
  • Радно вријеме за предстојеће републичке празнике у Источној Илиџи
    4h 23m
    0
  • Прије 26 годинa срушен Жежељев мост преко Дунава
    10h 33m
    0