Директор "Пошта Српске" у ТВ емисији одговоре читао са папира

04.06.2021. 21:38
4
ИЗВОР: Катера

Гостовање директора "Пошта Српске" Миладина Радовића у емисији "Из правог угла" на телевизији К3 привукло је пажњу јавности због самог наступа Радовића у емисији и тога што је све одговоре на питања водитељке читао са папира.

Дешава се често да гости у студију код себе имају материјал и документацију, који свједоче о разним пројектима и темама о којима је ријеч, али се ријетко дешава да саговорник не зна одговор ни на једно питање и да све чита са папира.

Да ли је директор Радовић имао трему или није имао времена да се припреми за разговор, није утврђено, али једно је сигурно, а то је да неко ко је на челу једног предузећа треба да зна шта је основна мисија тог предузећа.

Посебан је био тренутак на почетку разговора, када је Радовић, на упит водитељке да се представи, чак и своје занимање и професију прочитао са папира.

Снимак разговора можете погледати на линку испод.

Видео: ТВ К3

Коментари 4
 • Generic placeholder image
  Bratunac 02.09.2022. 09:49
  Pa kad je jedva zavrsio za automehanicara ...
 • Generic placeholder image
  Ja sam 05.06.2021. 17:14
  Kakva zemlja takav direktor. U Palama posta nije okrecena od kad je napravljena ako nista drugo. Bilo direktora i direktora ali niko nije primjetio da se nesto treba mjenjati.
 • Generic placeholder image
  Draga 05.06.2021. 10:02
  Na kom li je privatnom fakultetu dobio diplomu?
 • Generic placeholder image
  Анонимно 05.06.2021. 00:58
  Nista vise nije za cudjenje. U ovom drustvu sve mozemo vidjeti. Nemam komentat!
Повезане вијести
Шеховац: „Игманове“ дјевојке су из нашег града и заслужују услове какве имају и остали кошаркашки клубови (ФОТО) Шеховац: „Игманове“ дјевојке су из нашег града и заслужују услове какве имају и остали кош...
Из угла педагога - посљедице "доба мобилних телефона" за дјецу веома озбиљне Из угла педагога - посљедице "доба мобилних телефона" за дјецу веома озбиљне
Клепић: Источно Сарајево је град зимских спортова којем је неопходна ледена дворана (ФОТО) Клепић: Источно Сарајево је град зимских спортова којем је неопходна ледена дворана (ФОТО)
Најчитаније
 • Запалио се мушкарац, повријеђен и полицајац који је покушао да га заустави
  14h 27m
  0
 • Жепа – болна, незацијељена рана (ВИДЕО)
  12h 46m
  5
 • Пацијент хеликоптером транспортован за Београд
  14h 51m
  0
 • Илија Работа из Пала проглашен за најбољег гуслара Републике Српске
  16h 17m
  0
 • Почело распоређивање специјалаца на Косову и Метохији
  7h 50m
  0