Дистрибуција социјално-хуманитарне помоћи становништву Републике Српске

02.10.2024. 15:35
0
ИЗВОР: katera.news

Црвени крст Републике Српске кроз подршку Министарства трговине и туризма у Влади Републике Српске ускоро почиње дистрибуцију нових 550 тонa брашна и 2.500 пакета са основним животним намирницама.

Хуманитарна подршка Црвеног крста Републике Српске најугроженијим становницима Републике Српске у стању потребе биће испоручена у координацији са општинским и градским организацијама Црвеног крста на терену.

С циљем да избјегнемо стварање гужви испред просторија наших организација на терену, обавјештавамо Вас да ће представници организација Црвеног крста Републике Српске на терену благовремено обавијестити кориснике о доласку хуманитарних роба.

С обзиром на то да се ради о значајним количинама брашна и пакета са храном, потребно је вријеме да се ова донација испоручи ка Црвеном крсту Републике Српске и даље ка општинским и градским организацијама.

- Овим путем се захваљујемо волонтерима Црвеног крста Градишка, Црвеног крста Котор Варош и Црвеног крста Челинац који су уз запослене у стручној служби Црвеног крста Републике Српске за три дана сортирали и запаковали 2.500 пакета и припремили за даљу дистрибуцију, навели су из ове организације.

Такође, захваљујемо се Републичкој управи Цивилне заштите Републике Српске која нам је уступила складишне просторије у свом логистичком центру у Трну, град Лакташи на разумијевању и подршци кроз све досадашње акције и дистрибуције хуманитарних роба посредством Владе Републике Српске.

Коментари 0
Повезане вијести
Данас Међународни дан старијих особа Данас Међународни дан старијих особа
Лазић: Црвени крст Српске препознат као поуздан и доказан партнер Лазић: Црвени крст Српске препознат као поуздан и доказан партнер
Пурковић: Убрзати процес тражења несталих Пурковић: Убрзати процес тражења несталих
Најчитаније
  • Преминула дјевојчица Хелена Гавран - Почивај у миру, црвенокоса дјевојчице!
    23h 32m
    2
  • Тежак судар ђачког аутобуса и аутомобила
    10h 0m
    0
  • Куглоф
    20h 26m
    0
  • У Источној Илиџи прва нерадна недјеља биће 6. октобра
    8h 20m
    1
  • Кроз гусле струјао и бол и надање цијелог народа: 257 година од рођења Филипа Вишњића
    9h 51m
    0