Ђајић: “Ако не гласате за СНСД, нема лијечења у УКЦ-у?!”

29.09.2020. 15:36
4
ИЗВОР: БН

Посланик СНСД-а у Народној скупштини Републике Српске и генерални директор УКЦ-а Владо Ђајић отворено уцјењује и пријети грађанима, уколико свој глас не дају кандидату СНСД-а на локалним изборима.

Да предизборна кампања у Српској никада није ни престала и да се не бирају средства, показује и најновији примјер у општини Челинац, гдје су мјештани добили отворене пријетње и уцјене.

СНСД-ов народни посланик и генерални директор УКЦ-а др Владо Ђајић је мјештанима општине Челинац, у маниру страначког шефа Милорада Додика, отворено запријетио:

- Уколико не гласате за кандидата СНСД-а, не долазите на лијечење у УКЦ Републике Српске! -

Како објашњавају извори "БН-а" Ђајић, који је иначе веома омиљен у свом завичају, родном Челинцу, јасно је рекао: “Уколико не гласате за Глигорића, не зовите ме више за било шта у вези са лијечењем на УКЦ-у”, чиме је још једном потврђено да СНСД не бира средства да дође до побједе на локалним изборима, користећи јавне функције.

Ђајић је овим чином, према ријечима огорчених становника, прешао све границе, газећи принципе хуманости и професионалности за које се наводно залаже.

- Ово је велика срамота и шамар за све поштене људе, да користе јавне функције како би обезбиједили гласове на изборима. Гдје ћемо се лијечити ако не гласамо?! - кажу огорчени и забринути мјештани.

Занимљиво је да други кандидат за начелника општине Челинац долази из странке Демократског народног савеза који је коалициони партнер СНСД-а.

 

Жељко Дубравац је заједнички кандидат Демократског народног савеза, Српске демократске странке и Партије демократског прогреса.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Miloš 02.10.2020. 15:33
    Ko si ri da ucjenjujes narod,jadan li si do Boga,možda prvom tebi zatreba taj klinički centar,ima Boga,koji i vedri a i oblači
  • Generic placeholder image
    Eee 02.10.2020. 15:31
    Sram te bilo,doktore,šta je sa Hipokratom i zakletvom,seljacino
  • Generic placeholder image
    Duska 01.10.2020. 15:13
    Ja jos uvijek, bez obzira na mojih 66 godina, ne mogu da vjerujem da smo toliko pokvareni, primitivni ili uplaseni pa glasamo za ove spodobe
  • Generic placeholder image
    Lola 29.09.2020. 21:50
    Bravo drzava je Dodina kome se ne svidja nek ide u Njemacku.M..... i...
Повезане вијести
Невесиње: Усљед невремена уништен кров на школи, вода текла учионицама Невесиње: Усљед невремена уништен кров на школи, вода текла учионицама
Српска богатија за 29 беба Српска богатија за 29 беба
Почела исплата права из система дјечије заштите Почела исплата права из система дјечије заштите
Најчитаније
  • Мајка херој: Лејла допливала кроз бујицу и спасила кћерку
    10h 48m
    0
  • Најтежу тикву узгојио Ратко Говедарица из Гацка
    9h 46m
    0
  • Романијски кајмак препознатљив, заштићен и има купце
    13h 39m
    0
  • Дарко Војводић донирао 1000 КМ, па позвао и колеге да ураде исто
    14h 56m
    1
  • "Дани тикве" окупили око 80 излагача и велики број посјетилаца (ФОТО)
    10h 0m
    1