Дјеца из Требиња уче да скијају у ски-центру „Равна планина“

01.02.2020. 14:48
0
ИЗВОР: Srna

Дјеца из Требиња, њих око 30, допутовало је данас на Пале да би током викенда учили да скијају у ски-центру "Равна планина".

Са дјецом су и два тренера из Спортског друштва "Леотар", чији је генерални секретар Велибор Брњош рекао да се град Требиње одлучио да организује школу скијања да би наградио најперспективније спортисте и најактивније полазнике "Школе спорта".

-Надам се да ће дјеца савладати скијање јер има полазника који тек уче да скијају и сигурно ће им то бити сјајно искуство- рекао је Брњош.

Он је захвалио градоначелнику Требиња Марку Ћурићу и домаћину Вељку Голијанину који су заједнички дошли на идеју да ове године започну лијепу сарадњу која ће, нада се, трајати дуги низ година.

Власник Ски-центра "Равна планина" код Пала Вељко Голијанин захвалио је Ћурићу што је прихватио идеју да дјеца дођу на скијалиште, гдје ће научити своје прве кораке.

Голијанин је навео да имају довољно снијега на стази да организују и ноћно скијање, те се нада да ће млади Требињци уживати у вожњи гондолом, ски-лифтом, свјежем ваздуху и погледу на љепоте Равне планине.

Организатори школе скијања су град Требиње и Спортско друштво "Леотар", уз подршку Ски-центра "Равна планина".

Коментари 0
Повезане вијести
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    20h 25m
    13
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    19h 9m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    13h 54m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    10h 53m
    0
  • Момчило Гаврић, дјечак храброг срца у војничком одијелу
    10h 59m
    0