Дјечак (8) лијечи се од зависности од хероина

02.11.2019. 14:30
0
ИЗВОР: Telegraf

Дијете од осам година најмлађи је хероински овисник у Србији. Родитељи су га недавно довели на једну клинику ради одвикавања и тада открили још страшнију истину, да је малишан дрогу пробао када је кренуо у први разред.

То за Телеграф открива Божидар Драгутиновић, бивши хеорински овисник, а данас оснивач кампа за одвикавање „Преображење“ у селу Дворска код Лознице.

– Родитељи су примијетили промјене у понашању код дјетета, али се све сводило на неку емотивну незрелост, клиначку агресивност… Када су га на крају одвели у болницу, урадили су му бројне тестове и показало се да је позитиван на хероин – наводи Драгутиновић.

Онда су услиједиле кризе које су јадног дјечака престравиле.

– Када је видио колика је криза, уплашио се и признао да хероин конзумира већ годину, а добивао га је у школском дворишту – открива саговорник Телеграфа.

Коментари 0
Повезане вијести
Пронађено тијело дјечака који се утопио са мајком и двије сестре у Бојани Пронађено тијело дјечака који се утопио са мајком и двије сестре у Бојани
Дјечак Ислам (15) херој Русије: Спасао више од 100 људи из пакла у „Крокусу“ Дјечак Ислам (15) херој Русије: Спасао више од 100 људи из пакла у „Крокусу“
Ухапшени са пет килограма хероина Ухапшени са пет килограма хероина
Најчитаније
  • Владо Шипчић – посљедњи четник који је оружану борбу са комунистима водио до 1957. године
    9h 44m
    19
  • ИНТЕРВЈУ: Војислав Војо Чаркић – Легендарни прота Војо
    9h 24m
    0
  • Привремена обустава саобраћаја у Источном Сарајеву
    12h 47m
    0
  • На данашњи дан формирана Војска Републике Српске
    13h 44m
    11
  • Састанак о уређењу и одржавању гробља “Црквице”
    10h 41m
    0