Дјевојчица Ника Остојић даровала косу за дјецу обољелу од рака

01.09.2023. 21:16
0
ИЗВОР: semberija.info

Ника Остојић, ученица четвртог разреда Основне школе Свети Сава у Лопарама одлучила је да покаже своју хуманост на дјелу. Она је изразила жељу да већим дијелом скрати своју косу и да је дарује дјеци која су обољела од рака.

Никина жеља је подстакла њене родитеље да пронађу начин како да се то и оствари, тако да су они потражили организацију која се бави потребама дјеце која су обољела од рака.

- Ја и мој муж Дражен смо пронашли званичну фејсбук страницу удружења Срце за дјецу обољелу од рака које проводи пројекат Моја коса, твоја коса. Након што смо успоставили контакт са особљем удружења 30. августа 2023. године смо их посјетили и уручили донацију квалитетне косе дужине око 40 центиметара - рекла је Смиљка Остојић, мајка дјевојчице Нике.

Коментари 0
Повезане вијести
"Златни септембар", мјесец подизања свијести о дјеци обољелој од рака (ФОТО) "Златни септембар", мјесец подизања свијести о дјеци обољелој од рака (ФОТО)
Светлана Видаковић из Требиња: Шишање са знаком хуманости Светлана Видаковић из Требиња: Шишање са знаком хуманости
Донација косе - за поновни осмијех малишана обољелих од рака Донација косе - за поновни осмијех малишана обољелих од рака
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    17h 56m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    18h 10m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    18h 2m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    20h 27m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    8h 51m
    0