Дјевојка која је заробила и тукла два мушкарца у Сарајеву предата Тужилаштву

15.09.2020. 12:09
0
ИЗВОР: radiosarajevo.ba

Ухапшена 19-годишњакиња у Сарајеву, осумњичена да је заточила и тукла двије особе и продавала дрогу, предата је у надлежност Тужилаштва Кантона Сарајево.

- 19-годишњакиња осумњичена за кривична дјела тешка тјелесна повреда, противправно лишење слободе и неовлаштене производња и стављање у промет опојних дрога, предата је у надлежност КТКС.

Биће задржана 24 сата и након што је у том законском року испита, поступајући тужитељ одлучиће о даљњим мјерама - саопштено је из Тужилаштва КС.

Према незваничним информацијама, у питању је Арабела А.

Омар Мехмедбашић, адвокат који је заступа, потврдио је за Радиосарајево.ба да се бранила шутњом.

Истакнуто је да је осумњичена у мају ове године, у стану на Алипашином пољу, противзаконито поступала, тачније, ограничила слободу кретања двојици мушкараца. Потом их је ударала шакама и ногама и наносила повреде ножем.

Како подсјећају медији,  у наставку реализације оперативно тактичке акције кодног назива „Липа“, започете 7. јула 2020. године, полицијски службеници Федералне управе полиције јуче су ухапсили А.А. (2001.), која се сумњичи за извршење кривичних дјела „Тешка тјелесна повреда“, „Противправно лишење слободе“ и „Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога“.

Претресен је и стан који користи осумњичена, на подручју општине Нови Град Сарајево, и тада је пронађена материја која својим изгледом асоцира на опојне дроге „Хероин“, „Амфетамин“ и „Канабис“, те други предмети.

Наиме, осумњичена је у мјесецу мају 2020. године у свом стану, противзаконито поступала на начин да је ограничила слободу кретања лицима Д.К и А.Љ. а потом је физички (шакама и ногама), те ножем наносила тјелесне повреде лицу Д.К., док је лице А.Љ. присилила да јој помогне у њеној намјери.

Коментари 0
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    16h 15m
    0
  • Сјећање на Ицу - дјевојчицу лављег срца
    19h 39m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    15h 8m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    6h 45m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    6h 26m
    0