Ђукановић: У другој држави вас гледају као крпу

24.08.2020. 17:47
0
ИЗВОР: Tanjug

Предсједник Црне Горе Мило Ђукновић је у оквиру изборне кампање поручио данас да они који потенцирају своју припадност другој држави треба да се замисле, да им је једини паметан избор да се врате Црној Гори, јер их у тој другој држави, како каже, уопште не цијене и гледају их као крпу.

Ðукановић је у интервјуу Телевизији Никшић рекао да они треба да помогну власти у Црној Гори да, како је навео, заједно развијају "државни дом".

-Сјетимо се да је увијек вододијелница била између оних који су суштински патриоте, слободари, антифашисти и оних других, који су заступали супротна становишта, али увијек са позиције да служе неком другом, против Црне Горе. То је, нажалост, зла коб Црне Горе кроз историју, али морамо се ухватити у коштац с тим, не смијемо се помирити да је то трајна судбина Црне Горе- казао је Ђукановић, пренио је портал РТЦГ.

Истовремено, додао је, власт мисли о буђењу, како каже, позитивних емоција код људи који су свим својим породичним коријенима везани за Црну Гору.

-Нико од нас нема другог дома. Оптичка је варка ако мисле другачије мислећи људи у Црној Гори, да их због тог потенцирања припадности другом народу на тој адреси више цијене. Не цијене их уопште, сматрају их обичним крпама које се одричу себе самих- рекао је црногорски предсједник.

Коментари 0
Повезане вијести
Забрињавајуће пројекције: БиХ у најгорем положају у региону Забрињавајуће пројекције: БиХ у најгорем положају у региону
Пикси потписао нови уговор, остаје селектор Србије Пикси потписао нови уговор, остаје селектор Србије
Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот Дала име по дјевојци са чијом јетром живи: Не заборавља Софију која јој је продужила живот
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    23h 34m
    1
  • Партизан мијења име!
    16h 16m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 49m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    18h 23m
    2
  • Није прихваћен вето на Изборни закон и Закон о референдуму
    19h 51m
    0