Додиг види Фамос међу најбоље три екипе на крају

23.08.2024. 12:29
0
ИЗВОР: sportdc.net

Фудбалери Фамоса из Војковића у трећем колу м:тел Прве лиге Републике Српске гостују код Звијезде 09 у Угљевику.

 Гостовање код прошлогодишњег члана Wwin лиге Босне и Херцеговине наставак је низа тешких утакмица на старту за Мотористе, па послије Леотара и Рудара, гдје су забиљежили половичан учинак слиједи друго неугодно гостовање.

 - Мислим да можемо бити задовољни урађеним у ове двије утакмице, иако мислим да смо у Требињу заслужили минимално бод. Против Рудара је утакмица била очекивано тврда, али смо одрадили што је шеф тражио од нас и то је донијело резултат - говори Матеја Додиг, па наставља:

 - Имамо проблем са вирозом која је доста играча удаљила од терена, тако да и не знамо како ћемо играти. Ко год изађе на терен, сигуарн сам, даће свој максимум. Екипа Звијезде 09 има квалитетне појединце, сигурно ће то бити захтјевна утакмица, али ми идемо по сва три бода.

 Матеја Додиг је овог љета стигао у Фамос из паљанске Романије и врло брзо се привикао на нову средину. Каже, ако све буде како треба, Фамос може међу прве три екипе на крају табеле.

 - Екипа је супер. Прихватили су мене и остале играче који су сада дошли као да играмо већ годинама заједно. Ако не буде повреда, и уз мало спортске среће, видим нас у самом врху табеле, међу прве три екипе.

 Утакмица Звијезда 09 - Фамос игра се у суботу од 17.00 часова, а меч суди Немања Пилиповић из Приједора.

Коментари 0
Повезане вијести
Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
Сјећање на страдање српских бораца и цивила на Папратној њиви Сјећање на страдање српских бораца и цивила на Папратној њиви
Наточио гориво на пумпи и побјегао Наточио гориво на пумпи и побјегао
Најчитаније
  • Наточио гориво на пумпи и побјегао
    15h 56m
    1
  • ВиК Источно Сарајево: Ванредно обавјештење
    17h 47m
    0
  • Живот га није мазио: Братић постао инжењер електротехнике са 23 године
    17h 34m
    0
  • Марина Благојевић: Циљ ПДП-а Пале је помоћи младима при куповини или изградњи прве стамбене јединице
    9h 0m
    0
  • Источна Илиџа од 2018. у буџет Српске уплатила више од 171.000.000 КМ од директних пореза
    11h 42m
    0