Додик "китио" хармоникаша новчаницама од по 100 КМ

20.04.2022. 21:00
9
ИЗВОР: katera.news

Српски члан Предсједништва Бих стигао је данас у пратњи врха власти у Републици Српској, предсједника Жељке Цвијановић и премијера Радована Вишковића на скуп, који је наводно организовала Борачке организација Републике Српске у Бањалуци.

Додик је и овог пута искористио да запјева пред масом људи, углавном старије популације, која је са барјацима у рукама стигла у Бањалуку из више градова Републике Српске да подржи овај скуп, за који опозиција у Српској тврди да је организован у режији владајуће партије СНСД-а.

И док борачка популација у Републици Српској у већини случајева живи на рубу егзистенције, српски члан Предсједништва данас је на Тргу Крајине уживао у патриотским пјесмама и хармоникаша "китио" новчаницама од по 100 КМ.

Народни скуп под називом “Слобода” је почео химном Републике Српске, коју је извео хор Бањалучанке, а затим се на Тргу Крајине чула и химна Србије “Боже правде”.

Коментари 9
  • Generic placeholder image
    ReSavo 22.04.2022. 17:05
    Savo,iliti Sulejmane ,poturice jedna. Tebi borci krezavi, glupi.Neka su tebi svi oni ustaše, samo ti guraj svoje srpstvo. PS molim te reci gdje si bio u periodu 92-95.
  • Generic placeholder image
    Младен 22.04.2022. 16:11
    Добро бакировци и бновци оставите се ви наших бораца , идите славите пресуду Викићу и екипу, боље незнате.
    Слава часним Српским борцима .
  • Generic placeholder image
    ReSavo 21.04.2022. 01:02
    Danas se tamo vidjelo provjerenih heroja otadžbinskog rata a ti veliš dezerteri, to može reći samo ba.. jać, koji je od takvih bježao 92 do 96 ko zec.
  • Generic placeholder image
    Srboljub 21.04.2022. 00:55
    Lažni Srbi da ne nazivaju borce lažnim, izdajnici se kriju iza Dodikovog kriminala, a sami su i izdajnici i još gori kriminalci, dokle su došli da danas neka baba iz sds proziva Dodika zato što podržava Rusiju i Putina. Sramota me izdajničkog šljama.
  • Generic placeholder image
    se 20.04.2022. 23:44
    Podrska za Dodika
  • Generic placeholder image
    Саво 20.04.2022. 22:37
    На скупу подршке Додику данас су били лажни борци, дезертери које је ова власт наградила вишеструко разним функцијама које нису заслужили и за које не посједују довољно знања и памети, те она група празноглавих демобилисаних бораца који јадни више не знају шта да раде од муке и биједе у којој живе, па дај иди подржи потомке усташа Додика и Жељку, те овог билмеза Вишковића и зјали тамо по Тргу, дај му каквог сендвича и пиве гдје да попије и ето...Класична спрдња, а он кити тим парама из џепа народа, није сигурно својих 100 КМ од плате дао, већ је узео из државне касе и тај глупи ојађени демобилисани борац то не конта, он мисли о неком спашавању и сл. Исти тај Шмит да хоће Додика може смијенити за 24 сата и укинути Републику Српску, не пита се ту Додик ама баш ништа...Освијести се глупава крезуба гласачка СНСД масо!
  • Generic placeholder image
    Patriota 20.04.2022. 21:52
    Kažu na bn tv prijetnje smrću šmitu, pjevali su" oj šmite ne kači se s nama ubiće te lole među nama"i još ih Mile nagradio.
  • Generic placeholder image
    ПатриЈота 20.04.2022. 21:34
    Тако је прешедниче, пишај по сиротињи борачкој
  • Generic placeholder image
    Мане 20.04.2022. 21:20
    Примитивизам. Не знам коме ово импонује...
Повезане вијести
Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници Сједница Владе Српске 2. маја у Сребреници
Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци Додик позвао на усвајање извјештаја Међународне комисије о Сребреници и на митинг у Бањалуци
Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ Додик: Српска ће организовати велики митинг у Бањалуци и престати да одлучује у БиХ
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    19h 15m
    5
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    16h 50m
    6
  • Годишњица нуклеарне катастрофе у Чернобиљу
    2h 49m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    21h 58m
    0
  • Деветоро жртава бомбардовања у Сурдулици у кући Милићевих
    1h 16m
    0