Dodik "kitio" harmonikaša novčanicama od po 100 KM

20.04.2022. 21:00
9
IZVOR: katera.news

Srpski član Predsjedništva Bih stigao je danas u pratnji vrha vlasti u Republici Srpskoj, predsjednika Željke Cvijanović i premijera Radovana Viškovića na skup, koji je navodno organizovala Boračke organizacija Republike Srpske u Banjaluci.

Dodik je i ovog puta iskoristio da zapjeva pred masom ljudi, uglavnom starije populacije, koja je sa barjacima u rukama stigla u Banjaluku iz više gradova Republike Srpske da podrži ovaj skup, za koji opozicija u Srpskoj tvrdi da je organizovan u režiji vladajuće partije SNSD-a.

I dok boračka populacija u Republici Srpskoj u većini slučajeva živi na rubu egzistencije, srpski član Predsjedništva danas je na Trgu Krajine uživao u patriotskim pjesmama i harmonikaša "kitio" novčanicama od po 100 KM.

Narodni skup pod nazivom “Sloboda” je počeo himnom Republike Srpske, koju je izveo hor Banjalučanke, a zatim se na Trgu Krajine čula i himna Srbije “Bože pravde”.

Komentari 9
  • Generic placeholder image
    ReSavo 22.04.2022. 17:05
    Savo,iliti Sulejmane ,poturice jedna. Tebi borci krezavi, glupi.Neka su tebi svi oni ustaše, samo ti guraj svoje srpstvo. PS molim te reci gdje si bio u periodu 92-95.
  • Generic placeholder image
    Mladen 22.04.2022. 16:11
    Dobro bakirovci i bnovci ostavite se vi naših boraca , idite slavite presudu Vikiću i ekipu, bolje neznate.
    Slava časnim Srpskim borcima .
  • Generic placeholder image
    ReSavo 21.04.2022. 01:02
    Danas se tamo vidjelo provjerenih heroja otadžbinskog rata a ti veliš dezerteri, to može reći samo ba.. jać, koji je od takvih bježao 92 do 96 ko zec.
  • Generic placeholder image
    Srboljub 21.04.2022. 00:55
    Lažni Srbi da ne nazivaju borce lažnim, izdajnici se kriju iza Dodikovog kriminala, a sami su i izdajnici i još gori kriminalci, dokle su došli da danas neka baba iz sds proziva Dodika zato što podržava Rusiju i Putina. Sramota me izdajničkog šljama.
  • Generic placeholder image
    se 20.04.2022. 23:44
    Podrska za Dodika
  • Generic placeholder image
    Savo 20.04.2022. 22:37
    Na skupu podrške Dodiku danas su bili lažni borci, dezerteri koje je ova vlast nagradila višestruko raznim funkcijama koje nisu zaslužili i za koje ne posjeduju dovoljno znanja i pameti, te ona grupa praznoglavih demobilisanih boraca koji jadni više ne znaju šta da rade od muke i bijede u kojoj žive, pa daj idi podrži potomke ustaša Dodika i Željku, te ovog bilmeza Viškovića i zjali tamo po Trgu, daj mu kakvog sendviča i pive gdje da popije i eto...Klasična sprdnja, a on kiti tim parama iz džepa naroda, nije sigurno svojih 100 KM od plate dao, već je uzeo iz državne kase i taj glupi ojađeni demobilisani borac to ne konta, on misli o nekom spašavanju i sl. Isti taj Šmit da hoće Dodika može smijeniti za 24 sata i ukinuti Republiku Srpsku, ne pita se tu Dodik ama baš ništa...Osvijesti se glupava krezuba glasačka SNSD maso!
  • Generic placeholder image
    Patriota 20.04.2022. 21:52
    Kažu na bn tv prijetnje smrću šmitu, pjevali su" oj šmite ne kači se s nama ubiće te lole među nama"i još ih Mile nagradio.
  • Generic placeholder image
    PatriJota 20.04.2022. 21:34
    Tako je prešedniče, pišaj po sirotinji boračkoj
  • Generic placeholder image
    Mane 20.04.2022. 21:20
    Primitivizam. Ne znam kome ovo imponuje...
Povezane vijesti
Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici Sjednica Vlade Srpske 2. maja u Srebrenici
Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci Dodik pozvao na usvajanje izvještaja Međunarodne komisije o Srebrenici i na miting u Banjaluci
Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH Dodik: Srpska će organizovati veliki miting u Banjaluci i prestati da odlučuje u BiH
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    13h 36m
    12
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    12h 32m
    0
  • U nedjelju narodno veselje kod Crkve Uspenja Presvete Bogorodice u Palama
    12h 36m
    1
  • Fočanski svetac Budimir Sokolović - Dražin ispovjednik i Hristov mučenik
    9h 29m
    0
  • Četrnaestogodišnji Miloš sa uživanjem se brine o porodičnom imanju
    11h 26m
    0