Додик: СИПА може у просторије СНСД ако се окупају и почешљају

22.12.2021. 16:45
4
ИЗВОР: Srpskainfo.com

Предсједник СНСД, Милорад Додик, изјавио је да СИПА може да дође у просторије странке и да прегледа документацију која је занима, ако се буде понашала уљудно.

Додик је открио да су припадници СИПА јуче звали телефоном и најавили долазак, али да им то није удовољено јер нису испоштовали процедуре.

- Траже да виде ко је предсједник СНСД, ко су чланови Главног одбора, траже да виде Статут СНСД, неке друге акте. То све имате јавно доступно. Али ок, ако то хоћете и кажете да не вршите насиље и претрес, онда фино напишите писмо, затражите документа, закажите термин и дођете. То је овако све накарадно. Ако ћете се понашати уљудно, онда ћете добити документа. Или ћете морати проваљивати. Можда је то најбоље, да видимо какви су дивљаци. Дакле, нису за сада добили никаква документа – рекао је Додик.

– Све траже да би вршили притисак, али тај притисак понекад може да буде контрапродуктиван. Ако буду окупани и почешљани, и ако се не осјети никакав мирис који вуку из Сарајева, онда можемо да сарађујемо са њима – поручио је Додик на конференцији за новинаре.

Коментари 4
  • Generic placeholder image
    Re Lukavica 22.12.2021. 22:03
    Е чуј ти нашег потурице. Сљедећи пут, немој кроз Српско Сарајево до куће или рецимо немој куповати више чварке код "Станковића", него иди у то што зовеш "град", па пазари. И ако још нешто смијем да примјетим... Хтио бих да ти честитам на чињеници да знаш читати Српски језик писан ћирилицом, иако си само потурица. Поздрав!
  • Generic placeholder image
    Tamo neko 22.12.2021. 18:55
    Pa kad' je Lukavica blato I oranica sto trcite u nju k'o muhe na govno I kupujete stanove sa namjerom da zivite u tom izbjeglickom blatu sa traktora iz izbjeglicke kolone.
  • Generic placeholder image
    Lukavica 22.12.2021. 18:03
    A ta SIPA je u Lukavici, tj Istočnom Sarajevu (republika srpska) na primjer?! U tom pretresu vjerovatno 95% učestvuju i Srbi, inspektori iz Republike Srpske, jer nemoguće da su poslali samo bošnjake i hrvate da pretresaju sjedište SNSD-a, a treća stvari iskreno da ti kažem, bolje da se "čuju" na Sarajevo, bar se čuju na grad, kakav-takav, nego na oranicu, blato sa traktorskih guma i balegu iz Bakinaca ;)
  • Generic placeholder image
    Marioneta 22.12.2021. 16:53
    Svi kontra a ja naopako
Повезане вијести
Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА Обиљежавање 32 године од злочина над припадницима ЈНА
Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима Прослава Васкрса у Сарајеву кроз вијекове: Привржени вјери и у најтежим временима
Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену Потврђена оптужница против власнице чији су пси изуједали жену
Најчитаније
  • У суботу обустава саобраћаја на подручју Полицијске управе Источно Сарајево
    21h 3m
    0
  • Јереј Видак Вујадиновић - Дјечак
    11h 33m
    0
  • Фоча: Службеник осумњичен да је оштетио клијента банке за 20.000 КМ
    19h 56m
    0
  • У Средњој школи „28. јуни“ одржан округли сто о значају и заштити менталног здравља (ФОТО)
    11h 14m
    0
  • Повеља општине Источна Илиџа Средњошколском центру „Источна Илиџа“
    16h 25m
    0