Донација М:тел-а Међуопштинској организацији слијепих и слабовидих Добој

19.07.2022. 13:18
0
ИЗВОР: katera.news

Настављајући своју мисију помоћи и подршке свима којима је неопходна, представници компаније М:тел посјетили су Међуопштинску организацију слијепих и слабовидих у Добоју и донирали канцеларијски намјештај  и ноутбук рачунар за опремање просторија у којима раде.

Предсједник Међуопштинске организације слијепих и слабовидих Добој Предраг Радојчић је захвалио компанији М:тел за пријатељство и подршку у раду организације те истакао да ће им донирана опрема много значити у даљем раду.

Представници М:тел-а до сада су обишли велики број градова на подручју цијеле БиХ и посјетили најугроженије и најосјетљивије групе становника.

Компанија М:тел наставља са друштвено одговорним пословањем и у наредном периоду, а већ у четвртак 21. јула, њени представници посјетиће Епархију захумско - херцеговачку и приморску гдје ће донирати намјештај за Парохијске домове на подручју Мостара.

Слика

 

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за одрживи развој Данас је Свјетски дан телекомуникација и информационог друштва - Дигиталне иновације за од...
Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору Превенција је кључ безбједности дјеце у онлајн простору
Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана Триван: Успех Телеком Србија групе резултат је пословања у читавој регији западног Балкана
Најчитаније
  • Источна Илиџа: Радник фирме проневјерио већу количину новца
    19h 37m
    0
  • Пале: Узео мотоцикл, није доставио резану грађу у замјену
    19h 44m
    3
  • Власник фирме из Новог Сада довео запослене у родно Невесиње
    16h 26m
    0
  • Студенти са Електротехничког факултета показали су да знају добро и са лоптом
    11h 4m
    0
  • Кандидат за градоначелника убијен на предизборном скупу!
    11h 36m
    0