Допуна: Старт пакети са мобилним телефоном

22.08.2023. 16:44
0
ИЗВОР: katera.news

Најлакши и најбржи начин да уђеш у свијет мобилне комуникације.

За тебе који/а желиш да на најбржи начин уђеш у свијет мобилне комуникације, уз потпуну контролу трошкова, предлажемо Допуна:Старт пакете које можеш да пронађеш на киосцима, пумпама и другим продајним мјестима обиљежених Допуна наљепницама или заставицама, широм БиХ.

Куповином Старт пакета са телефоном, добијаш телефон, 4Г СИМ картицу са бројем, 2 КМ на главном рачуну и 4 КМ на бонус рачуну са периодом важења од 30 дана од дана када активираш број. Цијена пакета зависи од одабраног телефона, а ми ти предлажемо нови ROKiT Orb S2 од 16 GB по цијени од 109 КМ.

Уколико желиш само препаид број без телефона, по цијени од 6 КМ добићеш 4Г СИМ картицу са бројем,  2 КМ на бонус рачуну који важи 30 дана и 4 GB  мобилног нета са периодом важења од 7 дана.

Као м:тел препаид (Допуна) корисник имаш могућност да редовно купујеш тарифне опције које највише одговарају твојој потреби за комуникацијом, а ту су и мјесечни планови за све оне који воле да своју комуникацију детаљно испланирају. Све то веома једноставно и брзо путем m:Go апликације или сервиса Мој мени бирањем кода*100#.

Више информација на www.mtel.ba или позивом на 066 10 10 10.

Коментари 0
Повезане вијести
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а Одиграна пријатељска фудбалска утакмица Даун синдром центра Бањалука и м:тел-а
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Најчитаније
  • Сјећање на мајора Вука Чвору: Осам година од смрти
    16h 0m
    9
  • Мање склопљених бракова, млади све касније ступају у брачну заједницу
    16h 14m
    0
  • Сутра празник Цвијети
    16h 6m
    0
  • Данас Лазарева субота и Врбица
    18h 31m
    0
  • У храму у Војковићима служено празнично вечерње богослужење (ФОТО)
    6h 55m
    0