Допуна тарифни план за све

19.10.2022. 13:16
0
ИЗВОР: katera.news

Корисник си м:тел Допуне? Треба ти најбољи план мјесечне комуникације и потрошње? Имамо план за тебе!

Разговори, поруке, мобилни нет…свако од нас има своје захтјеве и потребе за комуникацијом. Баш из тог разлога Допуна тарифни планови су одличан начин да као Допуна корисник у потпуности испланираш своју комуникацију и трошкове према својим потребама и то на мјесечном нивоу.

Основни план Допуна: С ће ти омогућити 80 минута разговора у м:тел мрежи, као и 80 СМС-ова према свим мрежама у БиХ по цијени од 8 КМ.

Избором плана Допуна: М добићеш 100 минута разговора у м:тел мрежи, 100 СМС-ова према свим мрежама у БиХ и 200 MB мобилног интернета по цијени од 12 КМ.

Уколико више времена проводиш у разговорима и на нету препоручујемо ти Допуна: Л план у којем ћеш имати 200 минута разговора у м:тел мрежи, 200 СМС-ова према свим мрежама у БиХ и 1 GB мобилног интернета по цијени од 19 КМ или

Допуна: XЛ са 300 минута  и 300 СМС-ова према свим мрежама у БиХ и у ромингу региона Западног Балкана, те 3 GB мобилног нета за коришћење у БиХ као и у ромингу у региону Западног Балкана, а све то по цијени од 25 КМ.

За оне који вријеме проводе на друштвеним мрежама ту је план Допуна М Нет са којим ће по цијени од 12 КМ добити 4 GB мобилног интернета у БиХ и 2 GB у ромингу региона Западног Балкана и неограничен приступ Facebook-u и Инстаграму по максималној брзини.

Активирани планови вриједе 30 дана од дана активације и продужавају се аутоматски уколико имаш довољан износ на свом рачуну или уколико га раније не деактивираш.

Најједноставнији начин да већ сад испробаш Допуна тарифне планове јесте да их активираш путем сервиса Мој мени *100#, путем сајта www.mtel.ba или користећи м:го апликацију.

Одабери свој план за Допуну и препусти се свим његовим предностима!

За више информација позови 066 10 10 10.

 

Коментари 0
Повезане вијести
М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу М:тел љетна академија за студенте ИКТ усмјерења: Пријави се на праксу у августу
Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета Активирајте м:тел услугу и узмите 5 ГБ мобилног интернета
Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса! Пренеси број у м:тел и узми 100 ГБ бонуса!
Најчитаније
  • Више од двије деценије од срамне арбитраже за Добрињу
    3h 57m
    0
  • Доктор Шупић обавио 42 прегледа у превентивној акцији у Источном Старом Граду
    16h 34m
    2
  • Паљани на поклоничком путовању у манастир Хиландар
    20h 22m
    0
  • Крађа у Палама
    2h 15m
    0
  • Млада Требињка једва чека да се шлепером запути на отворени пут
    20h 6m
    0