Драган Руђо Работа задовољан освојеним пласманом на Termag Challenge Race

13.07.2020. 16:59
0
ИЗВОР: Катера

Рекреативац из Пала Драган Руђо Работа у укупном поретку Termag Challenge Race, на трци у дужини од 23 километра, заузео је 18. позицију од 58 такмичара.

Руђо каже за Катеру да је стаза у дужини од 23 килоемтра била веома тешка, с обзиром да је падала киша, са пуно блатњавих и мокрих препрека, али да је организација трке била на завидном нивоу.

- Задовољан сам мојим наступом на овој трци. Моје вријеме је на крају било 2ч 32 минута. Овом приликом честитам хотелу Термаг и Милану Ђапићу на одличној организацији трке, јер су стазе биле одлично обиљежене - каже Работа.

Хотел "Термаг" на Јахорини је уз подршку Туристичке организације "Јахорина" ове године успјешно организовао још једну Termag Challenge Race, гдје су такмичари учествовали у три одвојене трке на 47, 23 и 13 километара брдских стаза по блату, киши, камењу, шуми са разним вјештачким препрекама.

У трци на 13 километара побиједио је Милош Чолић, а другопласирани и трећепласирани били су Милош Батинић и Стефан Кутић.

У трци на 23 километра први је био Снежан Обрадовић, други Стефан Лопатић, а трећи Младен Плакаловић.

У најтежој трци од 47 километара први је био Невен Цицовић, другопласирани и трећепласирани били су Марко Козул и Дражен Јовичић.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • У паклу Скендерије
    55m
    8
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    21h 4m
    3
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    22h 9m
    4
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    15h 52m
    0
  • Дјечак из БиХ пао под трактор, хеликоптером пребачен у болницу
    12h 6m
    0