Dragan Ruđo Rabota zadovoljan osvojenim plasmanom na Termag Challenge Race

13.07.2020. 16:59
0
IZVOR: Katera

Rekreativac iz Pala Dragan Ruđo Rabota u ukupnom poretku Termag Challenge Race, na trci u dužini od 23 kilometra, zauzeo je 18. poziciju od 58 takmičara.

Ruđo kaže za Kateru da je staza u dužini od 23 kiloemtra bila veoma teška, s obzirom da je padala kiša, sa puno blatnjavih i mokrih prepreka, ali da je organizacija trke bila na zavidnom nivou.

- Zadovoljan sam mojim nastupom na ovoj trci. Moje vrijeme je na kraju bilo 2č 32 minuta. Ovom prilikom čestitam hotelu Termag i Milanu Đapiću na odličnoj organizaciji trke, jer su staze bile odlično obilježene - kaže Rabota.

Hotel "Termag" na Jahorini je uz podršku Turističke organizacije "Jahorina" ove godine uspješno organizovao još jednu Termag Challenge Race, gdje su takmičari učestvovali u tri odvojene trke na 47, 23 i 13 kilometara brdskih staza po blatu, kiši, kamenju, šumi sa raznim vještačkim preprekama.

U trci na 13 kilometara pobijedio je Miloš Čolić, a drugoplasirani i trećeplasirani bili su Miloš Batinić i Stefan Kutić.

U trci na 23 kilometra prvi je bio Snežan Obradović, drugi Stefan Lopatić, a treći Mladen Plakalović.

U najtežoj trci od 47 kilometara prvi je bio Neven Cicović, drugoplasirani i trećeplasirani bili su Marko Kozul i Dražen Jovičić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • Sjećanje na Ognjena Kuljanina
    21h 22m
    0
  • Desanka Maksimović: Književna vila pjesnikinja duše
    22h 55m
    0
  • Priča o Siniši i božijem čudu
    19h 21m
    1
  • Na "Viberu" aktuelna zloupotreba broja telefona
    21h 34m
    0
  • Partizan mijenja ime!
    12h 3m
    4