Драган Влачић кандидат за начелника општине Источно Ново Сарајево

14.08.2020. 11:25
1
ИЗВОР: Катера

На сједници Општинског одбора СДС-а Источно Ново Сарајево као кандидат за начелника једногласно је изабран професор Драган Влачић, а за носиоца листе једногласно Славиша Милићевић.

Општински одбор СДС-а Источно Ново Сарајево показао је јединство, одлучност, енергију и спремност да Источном Новом Сарајеву врати достојанство какво заслужује, наводи се у саопштењу СДС-а.

- Своје знање и искуство, заједно са тимом стручних људи и из различитих области желим да усмјерим у стабилизацију општине Источно Ново Сарајево и њен развој - изјавио је кандидат за начелника Источног Новог Сарајева испред СДС-а Драган Влачић.

Он је истакао да Источно Ново Сарајево треба да буде општина младости, просперитета, знања, са развијеним привредним капацитетима који ће грађанима омогућити сигурност и дугорочни останак и опстанак на овим просторима.

- Општина Источно Ново Сарајево, а некад Ново Сарајево је општина у којој моји живе генерацијама. Ту сам и ја остао, засновао породицу, радим и стварам - додао је Влачић.

Навео је да тренутно на плану развоја општине ради тим стручних људи, а ускоро ће и суграђани бити у прилици да допринесу изради плана својим идејама и мишљењима.

- Вјерујем у побједу на изборима и жељу грађана за промјенама и побједом над корупцијом. Зато изађимо на изборе 15. новембра како би Источно Ново Сарајево кренуло напријед - закључио је Влачић.

Једногласно је усвојена и одборничка листа коју чини искуство, младост и борбеност чија енергија ће сасвим сигурно довести до промјена, закључили су у саопштењу из ове странке.

Коментари 1
  • Generic placeholder image
    Mitar 16.08.2020. 20:22
    Dragan i Slavisa su pravi izbor!
    Odlucio sam da glasam za njih iako nisam glasao prije.
    Sretno momci! Do pobjede.
Повезане вијести
Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО) Погледајте маршруту уличне трке у Источном Новом Сарајеву (ФОТО)
У суботу привремена обустава саобраћаја у Источном Новом Сарајеву У суботу привремена обустава саобраћаја у Источном Новом Сарајеву
У суботу трка за основце у Источном Новом Сарајеву, пријаве у току У суботу трка за основце у Источном Новом Сарајеву, пријаве у току
Најчитаније
  • Ухапшено лице из Источног Новог Сарајева код којег је пронађен кокаин
    11h 43m
    0
  • Жене не могу у затвор у Војковићима
    16h 58m
    0
  • Мајдову потврђена суспензија: Џудиста из Источног Сарајева није кажњен само због тога што се прекрстио
    6h 26m
    1
  • Тата у бијелој кочији дочекао маму и бебу испред породилишта
    8h 26m
    3
  • Двојац пао због крађе, у њиховим кућама пронађен арсенал оружја
    14h 44m
    0