Dragan Vlačić kandidat za načelnika opštine Istočno Novo Sarajevo

14.08.2020. 11:25
1
IZVOR: Katera

Na sjednici Opštinskog odbora SDS-a Istočno Novo Sarajevo kao kandidat za načelnika jednoglasno je izabran profesor Dragan Vlačić, a za nosioca liste jednoglasno Slaviša Milićević.

Opštinski odbor SDS-a Istočno Novo Sarajevo pokazao je jedinstvo, odlučnost, energiju i spremnost da Istočnom Novom Sarajevu vrati dostojanstvo kakvo zaslužuje, navodi se u saopštenju SDS-a.

- Svoje znanje i iskustvo, zajedno sa timom stručnih ljudi i iz različitih oblasti želim da usmjerim u stabilizaciju opštine Istočno Novo Sarajevo i njen razvoj - izjavio je kandidat za načelnika Istočnog Novog Sarajeva ispred SDS-a Dragan Vlačić.

On je istakao da Istočno Novo Sarajevo treba da bude opština mladosti, prosperiteta, znanja, sa razvijenim privrednim kapacitetima koji će građanima omogućiti sigurnost i dugoročni ostanak i opstanak na ovim prostorima.

- Opština Istočno Novo Sarajevo, a nekad Novo Sarajevo je opština u kojoj moji žive generacijama. Tu sam i ja ostao, zasnovao porodicu, radim i stvaram - dodao je Vlačić.

Naveo je da trenutno na planu razvoja opštine radi tim stručnih ljudi, a uskoro će i sugrađani biti u prilici da doprinesu izradi plana svojim idejama i mišljenjima.

- Vjerujem u pobjedu na izborima i želju građana za promjenama i pobjedom nad korupcijom. Zato izađimo na izbore 15. novembra kako bi Istočno Novo Sarajevo krenulo naprijed - zaključio je Vlačić.

Jednoglasno je usvojena i odbornička lista koju čini iskustvo, mladost i borbenost čija energija će sasvim sigurno dovesti do promjena, zaključili su u saopštenju iz ove stranke.

Komentari 1
  • Generic placeholder image
    Mitar 16.08.2020. 20:22
    Dragan i Slavisa su pravi izbor!
    Odlucio sam da glasam za njih iako nisam glasao prije.
    Sretno momci! Do pobjede.
Povezane vijesti
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku U subotu trka za osnovce u Istočnom Novom Sarajevu, prijave u toku
Najčitanije
  • Slani mafini
    7h 51m
    0
  • Sudbinu Velikog rata tog dana odlučilo 62.000 Srba
    9h 46m
    0
  • Marina Blagojević: Cilj PDP-a Pale je pomoći mladima pri kupovini ili izgradnji prve stambene jedinice
    23h 51m
    0
  • Glas moguć za samo tri kandidata, teže do mandata sa niže pozicije na listi
    7h 40m
    0
  • Oštar odgovor Majdova nadležnima nakon suspenzije: Citirao Đokovića, pomenuo dvojicu sudija
    20h 49m
    3