Драшковићев Кризни штаб: Помоћи Херцеговини, привредници јединствено против отуђених центара моћи

15.04.2020. 21:39
0
ИЗВОР: ISTOK

„Swisslion Takovo“ групација Херцеговине је формирала Кризни штаб за ванредне ситуације.

Кризни штаб ће трајати све док траје економско-социјална криза и има обавезу да у континуитету засиједа, прати стање, доноси одлуке и мјере и обавјештава јавност, каже се у саопштењу из Кризног штаба.

Како се даље наводи “слиједи нам највећа економска криза до сада, која ће са собом донијети проблеме незапослености, недостатка посла, смањење или недостатак извора прихода и велики страх за голу егзистенцију. „Swisslion Takovo“ групација мора наставити пружање помоћи, како становништву тако и привреди, јер пословни систем “Swisslion Takovo” успјешно послује и у овом периоду ванредног стања и мора остати точак развоја и поновног напретка цијеле Херцеговине.”

 - По било коју цијену, нећемо дозволити отуђеним политичким центрима моћи, да чине штету привреди и грађанима Херцеговине и да злоупотријебе ванредне мјере за обрачун са политичким неистомишљеницима и критичарима друштвене и привредне стварности - стоји у саопштењу са конститутивне сједнице.

Такође је предложено предсједнику пословног система „Swisslion Takovo“, задужбинару „Храма науке и уметности“ у Требињу, Родољубу Драшковићу, да обустави изградњу инвестиције, све док траје економска криза и док се не створе друштвено-политички услови за наставак изградње.

Слика

Комплекс Гимназије коју компанија СТ као донацију гради у Требињу

- Позивамо грађане, синдикате и привреднике, да се ујединимо у заштити интереса грађана и привреде Херцеговине, јер једино слогом и јединством можемо и морамо заштитити Херцеговин - поручују из Кризног штаба.

Коментари 0
Повезане вијести
Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе Матуранти и професори обновили традицију: Меч у малом фудбалу за крај школе
Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупјела (ФOTO) Мјештани и свештеник у радној акцији: Почела обнова Цркве Светих Архангела у насељу Хрупј...
Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО) Најбољи ученици требињске Гимназије на поклоничком путовању у Грчку (ФОТО)
Најчитаније
  • Сјећање на Огњена Куљанина
    18h 24m
    0
  • Десанка Максимовић: Књижевна вила пјесникиња душе
    19h 57m
    0
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    16h 23m
    1
  • На "Виберу" актуелна злоупотреба броја телефона
    18h 36m
    0
  • Партизан мијења име!
    9h 5m
    3