Држављанин БиХ погинуо након што је олујна бура преврнула његов камион

11.01.2022. 14:29
0
ИЗВОР: nezavisne.com

У тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила синоћ на државном путу, на скретању за Призну, тешким повредама подлегао је возач који је возио камион бх. регистарских таблица.

- Јуче у 19.50 на дионици цесте број 8 код скретања за Призну за вријеме забране саобраћања за све категорије возила због орканског удара вјетра дошло је до саобраћајне несреће са смртно страдалом особом - саопштено је из ПУ личко-сењске.

За сада непозната мушка особа управљала је камионом с полуприколицом и слетјела улијево у провалију, гледано из смјера Карлобага у смјеру Сења, те је усљед задобијених повреда преминула на мјесту догађаја, пише Totalinfo.hr.

Због олујног вјетра за све групе возила затворени су ауто-пут А1 између Светог Рока и Поседарја, Јадранска магистрала између Сења и Свете Марије Магдалене, пут Масленица - Затон Обровачки, Пашки и мост "Др Фрањо Туђман" у Дубровнику, упозоравају из Хрватског ауто-клуба.

Само за аутомобиле отворени су ауто-пут А6 Ријека-Загреб између петљи Делнице и Чавле, ријечка обилазница између петљи Шкуриње и Ореховица, брза цеста Солин - Клис, Јадранска магистрала између Бакра и Сења, ДЦ25 Брушане - Башке Оштарије - Карлобаг те локални пут Крижишће-Краљевица.

На ауто-путу А7 између петљи Драга и Шмрика забрањен је саобраћај за аутобусе на спрат, возила с камп-приколицама, мотоцикле, доставна возила и возила с наткривеним теретним простором.

На Крчком мосту забрана је саобраћаја за прву и другу групу возила у оба смјера због олујног вјетра.

Аутомобили могу саобраћати из Далмације према унутрашњости и обрнуто ауто-путем А1 Загреб - Сплит - Плоче до петље Свети Рок те даље путевима ДЦ27 и ДЦ50 преко Грачаца, Обровца и Карина или путем Грачац - Книн.

Коментари 0
Повезане вијести
Ћутање о бомбардовању избјеглица Хрвати намећу као европску вриједност Ћутање о бомбардовању избјеглица Хрвати намећу као европску вриједност
Садржај оптужнице за злочине на Петровачкој цести Садржај оптужнице за злочине на Петровачкој цести
Подигнута прва оптужница за акцију "Олуја" Подигнута прва оптужница за акцију "Олуја"
Најчитаније
 • Привремене обустава саобраћаја на подручју града Источно Сарајево
  20h 58m
  0
 • Невријеме у Њемачкој
  15h 19m
  0
 • Одржано гусларско вече у част Срђан Трифковића у Источном Сарајеву (ФОТО)
  15h 8m
  0
 • Почела са радом апликација за праћење цијена горива у Српској
  17h 59m
  0
 • Димитрије Игњић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
  19h 35m
  1