Дубичанима мало два пенала против “Моториста”

25.11.2023. 20:04
0
ИЗВОР: sport.dc

На затварању јесење сезоне Прве лиге Републике Српске у Козарској Дубици домаћи Борац је поражен од Фамоса из Источне Илиџе 1:2 и остао је прикован за дно табеле. Изабраници тренера Слободана Старчевића ће у петак, 1. децембра играти у бањалуци заостали сусрет 16. кола против БСК-а тако да имају прилику да поправе свој положај, колико-толико.

У 30. минуту капитен домаћина Стефан Томаш је промашио једанаестерац и прилику да доведе свој тим у вођство, да би у 41. Драшко Куљанин довео “мотористе” у вођство 0:1 и тим резултатом је завршено прво полувријеме. У наставку сусрета, тачније у 56. минуту, Аргентинац Алексис Франко Абрего је удвостручио предност гостију, а у 60. минуту судија Данијел Перић из Бијељине досудио је и други пенал за Борац, који је у гол претворио Дејан Максимовић. Ипак, у посљедњих пола сата игре Дубичани нису стигли да дођу бар до неријешеног резултата и једног бода, остало је 1:2.

Борац (КД) – Фамос    1:2 (0:1)

Стадион: “Ђолови” у Борац Козарској Дубици. Гледалаца: 100. Судија: Данијел Перић (Бијељина). Стријелци: 0:1 Куљанин (41), 0:2 Абрего (56), 1:2 Максимовић (60 - пенал). Жути картони: Н. Пекић, Јанковић, Ковачевић, Бунић (Борац), Куљанин, Блажић, Тиро, Хркало, Фереира, Терзић, Дракул, тренер Војводић (Фамос).

БОРАЦ (КД): Матијаш, Бунић, Копривица, Говедарица, Максимовић, Томаш (од 46. Глишић), Н. Пекић, Малбашић, Гаврић, Јанковић, Пралица (од 75. Јаћимовић).

ФАМОС: Рончевић, Дракул, Абрего, Вранешић (од 61. Фереира), Хркало, Тиро, Даниловић, Куљанин (од 85. Голијанин), Тешановић, Пирт, Блажић.

Коментари 0
Повезане вијести
Реми Фамоса и Алфа Модриче Реми Фамоса и Алфа Модриче
У „Фамосу“ желе максималан учинак до краја: Сачувати примат домаћег терена У „Фамосу“ желе максималан учинак до краја: Сачувати примат домаћег терена
Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни Војводић: Ово је година на коју треба да будемо поносни
Најчитаније
  • Туга у Билећи, погинуо младић из Гацка
    6h 43m
    0
  • Епископ Николај Велимировић на данашњи дан проглашен светим
    17h 1m
    0
  • На данашњи дан проглашен Закон о Војсци Српске
    17h 7m
    0
  • Скупштина озваничила одбијање Венс-Овеновог плана
    17h 5m
    0
  • За њу не постоје препреке: Дјевојка са крилима положила вожњу (ВИДЕО)
    15h 56m
    0