Dubičanima malo dva penala protiv “Motorista”

25.11.2023. 20:04
0
IZVOR: sport.dc

Na zatvaranju jesenje sezone Prve lige Republike Srpske u Kozarskoj Dubici domaći Borac je poražen od Famosa iz Istočne Ilidže 1:2 i ostao je prikovan za dno tabele. Izabranici trenera Slobodana Starčevića će u petak, 1. decembra igrati u banjaluci zaostali susret 16. kola protiv BSK-a tako da imaju priliku da poprave svoj položaj, koliko-toliko.

U 30. minutu kapiten domaćina Stefan Tomaš je promašio jedanaesterac i priliku da dovede svoj tim u vođstvo, da bi u 41. Draško Kuljanin doveo “motoriste” u vođstvo 0:1 i tim rezultatom je završeno prvo poluvrijeme. U nastavku susreta, tačnije u 56. minutu, Argentinac Aleksis Franko Abrego je udvostručio prednost gostiju, a u 60. minutu sudija Danijel Perić iz Bijeljine dosudio je i drugi penal za Borac, koji je u gol pretvorio Dejan Maksimović. Ipak, u posljednjih pola sata igre Dubičani nisu stigli da dođu bar do neriješenog rezultata i jednog boda, ostalo je 1:2.

Borac (KD) – Famos    1:2 (0:1)

Stadion: “Đolovi” u Borac Kozarskoj Dubici. Gledalaca: 100. Sudija: Danijel Perić (Bijeljina). Strijelci: 0:1 Kuljanin (41), 0:2 Abrego (56), 1:2 Maksimović (60 - penal). Žuti kartoni: N. Pekić, Janković, Kovačević, Bunić (Borac), Kuljanin, Blažić, Tiro, Hrkalo, Fereira, Terzić, Drakul, trener Vojvodić (Famos).

BORAC (KD): Matijaš, Bunić, Koprivica, Govedarica, Maksimović, Tomaš (od 46. Glišić), N. Pekić, Malbašić, Gavrić, Janković, Pralica (od 75. Jaćimović).

FAMOS: Rončević, Drakul, Abrego, Vranešić (od 61. Fereira), Hrkalo, Tiro, Danilović, Kuljanin (od 85. Golijanin), Tešanović, Pirt, Blažić.

Komentari 0
Povezane vijesti
Remi Famosa i Alfa Modriče Remi Famosa i Alfa Modriče
U „Famosu“ žele maksimalan učinak do kraja: Sačuvati primat domaćeg terena U „Famosu“ žele maksimalan učinak do kraja: Sačuvati primat domaćeg terena
Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni Vojvodić: Ovo je godina na koju treba da budemo ponosni
Najčitanije
  • Ragib Halilović – Heroj sa Grbavice
    3h 25m
    4
  • Selo koje je prokleo car Lazar i danas živi kletvu
    3h 30m
    1
  • Pet lica povrijeđeno u saobraćajnoj nezgodi na putu Ljubogošta - Podromanija
    4h 22m
    0
  • Tuga u Bileći, poginuo mladić iz Gacka
    16h 52m
    0
  • Saobraćajna nezgoda na putu Ljubogošta-Podromanija
    4h 36m
    0