Двије деценије пријатељства окићене Златним грбом

25.08.2022. 11:43
0
ИЗВОР: katera.news

Тениски савез Републике Српске ове године прославља свој 30 рођендан.

Свечаном академијом у Народном позоришту Републике Српске, 24. августа ове године, обиљежен је управо тај јубилеј, као и јубилеј АТП челенџер турнира који се у Бањалуци одржава 20. пут, уз пријатељску подршку компаније М:тел.

Драшко Милиновић, предсједник Тениског савеза Републике Српске нагласио је да је тениски терен мјесто гдје се рађају и гаје велики снови и гдје се догађају велике емоције, као и гдје се усвајају највеће људске вриједности. Он је нагласио да је Тениски савез Републике Српске поносан на АТП челенџер, који се одржава 20. пут у Бањалуци, у Републици Српској.

- Успјели смо оно што нису ни много већи од нас – одржати континуитет, квалитет и вјеру да ћемо израсти у још боље и веће. И јесмо. Због тога чврсто вјерујем да ћемо испунити наш сан и наш циљ а то је велика тениска дворана и проширење Националног тениског центра у којем би наша дјеца могла да имају најбоље услове за тренинг током читаве године - рекао је Милиновић.

Генералној директорки компаније М:тел Јелени Триван, овом приликом уручен је Златни грб Тениског савеза Републике Српске, као израз захвалности за пријатељство које ова компанија пружа тенису у Републици Српској већ пуних 20 година, несебичном подршком одржавању АТП челенџера.

-И у спорту и у политици и у бизнису битно је да имате подршку онда када почињете, онда када нико не верује у вас, онда када имате амбиције, али не и конкретну подршку. Веровали смо у Тениски савез Републике Српске од првог дана, веровали смо у овај челенџер, били смо ту кад је било најтеже. Осим што смо били ту тада, ми смо и остали ту свих 20 година, и када смо падали и када смо устајали радили смо то заједно. Свима вама, тенисерима, желим да поносно проносите име Србије и Српске да нам светлате образ, а ја ћу са својим људима бити ту иза да вас подржимо и да вам се радујемо - рекла је Триван, преузимајући признање за немјерљив допринос развоју тениског спорта Републике Српске. 

Слика

Уз присуство предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића, те бројних високих државних званица, као и спортских имена из свијета тениса, Свечаној академији присуствовали су и Дијана и Срђан Ђоковић, родитељи Новака Ђоковића, који је за ову прилику послао и видео-поруку честитке Тениском савезу Републике Српске, као и свим играчима и тениским радницима Републике Српске.

Подсјећамо да се 20. АТП челенџер одржава у Бањалуци од 22. до 28. августа, а мечеве четвртфинала преноси РТРС и Арена спорт.

Финале овог такмичења биће одржано у недјељу 28. августа у 20 часова.

Коментари за ову вијест су искључени.
Повезане вијести
Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције Ваше празнично путовање може да почне уз м:тел роминг тарифне опције
"Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел "Бања Лука Фест" и ове године уз подршку компаније м:тел
Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван Признање Златни грб града Бањалука уручено Јелени Триван
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    15h 46m
    0
  • Преминуо Војислав Чаркић - наш добри прота Војо
    6h 44m
    10
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    15h 10m
    0
  • Годишњица смрти предсједника СФРЈ Јосипа Броза Тита
    13h 25m
    12
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    15h 4m
    0