Двоје дјеце побјегло из вртића

17.10.2023. 19:50
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Двоје дјеце, од којих једно јасленог узраста, током претходних недјеља нестало је из вртића у Смедереву.

Они су, по сазнањима, напустили двориште предшколске установе "Наша радост" без пратње старије особе, потврдила је директоица вртића за Телеграф.рс.

Према наводима управе вртића дјеца су искористила тренутак када је највећа фреквенција у току отпуста и неопажено напустила двориште објекта.

- Истинита је тврдња да је двоје деце неопажено напустило објекте у претходном периоду. Иако се сви објекти закључавају и имају "контролу приступа" на улазним вратима деца су искористила тренутак када је највећа фреквенција у току отпуста и са родитељима који су улазили и излазили на вратима, успели неопажено да напусте објекат - наводе из вртића у саопштењу за Телеграф.рс.

Како истичу, надлежни органи су обавијештени о овим случајевима и предузете су све мјере у циљу појачане безбједности дјеце.

- У наведеним случајевима поступљено је у складу са Законом о основама система образовања и васпитања. Предшколска установа "Наша радост" Смедерево, је о наведеним догађајима обавестила надлежне органе и предузела је хитне и неопходне мере у циљу појачане безбедности деце у свим објектима - навели су из вртића.

Коментари 0
Повезане вијести
Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију Случајеви крађе дјеце потресају и Словенију
Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године Најмлађи пацијент на одјелу психијатрије у Српској имао двије године
Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета Родитељима у Српској премало 15 дана боловања за његу дјетета
Најчитаније
  • Дан када је отишао Сена - „Кишни човјек“
    14h 26m
    4
  • Малобројни излетници на првомајском уранку у Источном Новом Сарајеву
    13h 21m
    3
  • Жену угризао поскок док је чупала млади лук
    8h 9m
    0
  • Утопио се отац деветоро дјеце
    9h 15m
    0
  • Међународни празник рада, 1. мај – симбол борбе за бољи и праведнији свијет
    17h 43m
    0