Џију-џицу клуб „Јахорина“ богатији за 10 медаља са првенства у Подгорици

18.09.2023. 10:37
0
ИЗВОР: katera.news

Џију-џицу клуб „Јахорина“ из Пала је, са репрезентацијом Републике Српске, наступио на Осамнаестом балканском првенству које је ове године одржано у Подгорици у Црној Гори.

На првенсту, које је трајало од 15. до 18. септембра учествовали је 1280 такмичари из 21 државе из цијеле Европе и шире.

Чланови Џију- џицу клуб „Јахорина“ наступили су са 23 такмичара и освојили 10 медаља, а четири такмичара су постали прваци Балкана, три вицепрваци Балкана, док су три освојили бронзу.

Стефан Суботић, Његош Јеркић, Коста Шуко и Нора Петровић су освојили златне медаље. Нора Петровић, Елена Терзић и Кристина Глуховић су освојиле сребрне медаље док су Андрија Чворо, Сара Соковић и Тара Соковић освојили треће мјесто.

- Још једном се доказало да су се труд, одрицање, рад, ред, залагање, несебична посвећеност, свака проливена кап зноја и крви наших такмичара, као и непреспаване ноћи проведене у путу и на такмичењима исплатили – навели су из овог клуба.

Коментари 0
Повезане вијести
Каратисти "Гласинца" освојили 16 медаља у Зворнику Каратисти "Гласинца" освојили 16 медаља у Зворнику
Како је Милица покорила Балкан Како је Милица покорила Балкан
Европска шапионка Сара Ћирковић: Циљ медаља на Олимпијским играма Европска шапионка Сара Ћирковић: Циљ медаља на Олимпијским играма
Најчитаније
 • Милош нас треба – покренута хуманитарна акција за нашег суграђанина!
  15h 8m
  2
 • Данас о здравственом стању Милоша Божовића
  17h 42m
  0
 • Сјећање на Веселина Пукету
  18h 56m
  0
 • Рецепт за посне кифле
  11h 39m
  0
 • Цијело подручје општине Соколац прогласити угроженим
  13h 20m
  0