Džiju-džicu klub „Jahorina“ bogatiji za 10 medalja sa prvenstva u Podgorici

18.09.2023. 10:37
0
IZVOR: katera.news

Džiju-džicu klub „Jahorina“ iz Pala je, sa reprezentacijom Republike Srpske, nastupio na Osamnaestom balkanskom prvenstvu koje je ove godine održano u Podgorici u Crnoj Gori.

Na prvenstu, koje je trajalo od 15. do 18. septembra učestvovali je 1280 takmičari iz 21 države iz cijele Evrope i šire.

Članovi Džiju- džicu klub „Jahorina“ nastupili su sa 23 takmičara i osvojili 10 medalja, a četiri takmičara su postali prvaci Balkana, tri viceprvaci Balkana, dok su tri osvojili bronzu.

Stefan Subotić, Njegoš Jerkić, Kosta Šuko i Nora Petrović su osvojili zlatne medalje. Nora Petrović, Elena Terzić i Kristina Gluhović su osvojile srebrne medalje dok su Andrija Čvoro, Sara Soković i Tara Soković osvojili treće mjesto.

- Još jednom se dokazalo da su se trud, odricanje, rad, red, zalaganje, nesebična posvećenost, svaka prolivena kap znoja i krvi naših takmičara, kao i neprespavane noći provedene u putu i na takmičenjima isplatili – naveli su iz ovog kluba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Kako je Milica pokorila Balkan Kako je Milica pokorila Balkan
Evropska šapionka Sara Ćirković: Cilj medalja na Olimpijskim igrama Evropska šapionka Sara Ćirković: Cilj medalja na Olimpijskim igrama
Kristini Pržulj ponovo zlatna medalja Kristini Pržulj ponovo zlatna medalja
Najčitanije
 • U nesreći kod Foče stradao otac troje djece
  17h 49m
  0
 • U Sarajevu i Istočnom Sarajevu pretresi na 12 lokacija
  13h 22m
  1
 • Da je živa, Titova Jugoslavija bi danas slavila 80. rođendan
  20h 40m
  3
 • „Google“ za nekoliko dana kreće sa velikim brisanjem naloga: Evo kako da sačuvate svoj
  13h 28m
  0
 • Na mjesto nesreće izlazi inspekcijski nadzor za tunele
  18h 32m
  2