Džiju-džicu klub „Jahorina“ bogatiji za 10 medalja sa prvenstva u Podgorici

18.09.2023. 10:37
0
IZVOR: katera.news

Džiju-džicu klub „Jahorina“ iz Pala je, sa reprezentacijom Republike Srpske, nastupio na Osamnaestom balkanskom prvenstvu koje je ove godine održano u Podgorici u Crnoj Gori.

Na prvenstu, koje je trajalo od 15. do 18. septembra učestvovali je 1280 takmičari iz 21 države iz cijele Evrope i šire.

Članovi Džiju- džicu klub „Jahorina“ nastupili su sa 23 takmičara i osvojili 10 medalja, a četiri takmičara su postali prvaci Balkana, tri viceprvaci Balkana, dok su tri osvojili bronzu.

Stefan Subotić, Njegoš Jerkić, Kosta Šuko i Nora Petrović su osvojili zlatne medalje. Nora Petrović, Elena Terzić i Kristina Gluhović su osvojile srebrne medalje dok su Andrija Čvoro, Sara Soković i Tara Soković osvojili treće mjesto.

- Još jednom se dokazalo da su se trud, odricanje, rad, red, zalaganje, nesebična posvećenost, svaka prolivena kap znoja i krvi naših takmičara, kao i neprespavane noći provedene u putu i na takmičenjima isplatili – naveli su iz ovog kluba.

Komentari 0
Povezane vijesti
Takmičari Džiju-džicu kluba „Slavija“ osvojili nevjerovatnih 27 medalja u Budvi Takmičari Džiju-džicu kluba „Slavija“ osvojili nevjerovatnih 27 medalja u Budvi
Džiju-džicu klub „Slavija“ bogatija za 66 medalja Džiju-džicu klub „Slavija“ bogatija za 66 medalja
Džudistima Sparte 19 medalja na Kupu grada Sarajeva Džudistima Sparte 19 medalja na Kupu grada Sarajeva
Najčitanije
 • Kosovski novomučenik otac Hariton
  17h 21m
  1
 • Preminuo mladi golman reprezentacije Crne Gore
  13h 28m
  0
 • Održan Sabor izvornog pjevanja
  7h 7m
  0
 • Služen parastos za poginule borce iz Kasindola (FOTO)
  15h 11m
  2
 • Šehovac: Helez svojim izjavama želi dobiti više glasova na lokalnim izborima
  13h 16m
  16