Џиjу-џицу клуб Славија са 27 такмичара иде у Марибор

22.03.2024. 21:33
0
ИЗВОР: katera.news

Такмичари Џију-џицу клуба Славија, њих 27, у периоду од 23. до 24. марта учествоваће на 19. међународном такмичењу "Марибор Опен 2024", који има статус европског купа.

Ово је до сада најмасовнија делегација Славије на овом престижном такмичењу на којем ће учествоваати преко 600 такмичара из 51 клуба и 14 држава Балкана и Европе.

На поменутом такмичењу екипу Славије ће предводити тренери Бањанин Миа и Ђукелић Александар, док ће правду дијелити Лазар Матић, носилац европске судијске лиценце.

У склопу првог такмичарског дана одржаће се такмичење под називом "Јадранска џију-џицу лига", екипно такмичење клубова са Балкана у којем се бори седам такмичара једне екипе против седам такмичара друге екипе.

"Тим Славија" има своје представнике и у мушкој и у женској лиги. Ове године екипа је због повреда и одсуства доста подмлађена, али свакако довољно квалитетна да се попне да побједничко постоље.

Коментари 0
Повезане вијести
Павле Готовац првак Србије у џију-џицуу Павле Готовац првак Србије у џију-џицуу
Џију-џицу клуб "Славија" домаћин међународног турнира Џију-џицу клуб "Славија" домаћин међународног турнира
Такмичари Џију-џицу клуба "Славија" засијали на Балканском првенству у Подгорици Такмичари Џију-џицу клуба "Славија" засијали на Балканском првенству у Подгорици
Најчитаније
  • У ципелама моје мајке
    51m
    5
  • Сјећање на напад 14. маја 1992. и јуначке синове Српске Илиџе
    12h 7m
    11
  • ПУ Источно Сарајево: Лице пријављено због клевете
    10h 24m
    1
  • У контејнеру пронађено новорођенче
    10h 1m
    0
  • Стравична несрећа: Џиновски билборд пао на пумпу, има мртвих
    23h 11m
    0