Džiju-džicu klub Slavija sa 27 takmičara ide u Maribor

22.03.2024. 21:33
0
IZVOR: katera.news

Takmičari Džiju-džicu kluba Slavija, njih 27, u periodu od 23. do 24. marta učestvovaće na 19. međunarodnom takmičenju "Maribor Open 2024", koji ima status evropskog kupa.

Ovo je do sada najmasovnija delegacija Slavije na ovom prestižnom takmičenju na kojem će učestvovaati preko 600 takmičara iz 51 kluba i 14 država Balkana i Evrope.

Na pomenutom takmičenju ekipu Slavije će predvoditi treneri Banjanin Mia i Đukelić Aleksandar, dok će pravdu dijeliti Lazar Matić, nosilac evropske sudijske licence.

U sklopu prvog takmičarskog dana održaće se takmičenje pod nazivom "Jadranska džiju-džicu liga", ekipno takmičenje klubova sa Balkana u kojem se bori sedam takmičara jedne ekipe protiv sedam takmičara druge ekipe.

"Tim Slavija" ima svoje predstavnike i u muškoj i u ženskoj ligi. Ove godine ekipa je zbog povreda i odsustva dosta podmlađena, ali svakako dovoljno kvalitetna da se popne da pobjedničko postolje.

Komentari 0
Povezane vijesti
Pavle Gotovac prvak Srbije u džiju-džicuu Pavle Gotovac prvak Srbije u džiju-džicuu
Džiju-džicu klub "Slavija" domaćin međunarodnog turnira Džiju-džicu klub "Slavija" domaćin međunarodnog turnira
Takmičari Džiju-džicu kluba "Slavija" zasijali na Balkanskom prvenstvu u Podgorici Takmičari Džiju-džicu kluba "Slavija" zasijali na Balkanskom prvenstvu u Podgorici
Najčitanije
  • Ilidžanci – najveće žrtve i najbolji borci Republike Srpske (FOTO)
    12h 44m
    3
  • Grupa hodočasnika iz Sokoca stigla u Nikšić
    13h 16m
    0
  • Policajac uboden nožem!
    8h 27m
    0
  • Đoković sa kacigom izašao među navijače (VIDEO)
    13h 25m
    0
  • Održan vaskršnji koncert i promovisana knjiga o crkvi u Pofalićima (FOTO)
    16h 32m
    0