Џудисти „Фамоса“ без конкуренције у Требињу

28.02.2021. 12:12
0
ИЗВОР: Катера

Првенство Републике Српске у џудоу за кадете и млађе пионире одржано је јуче у Требињу, у спортској дворани „Милош Мрдић“, а у конкуренцији од преко 35 клубова, џудисти „Фамоса“ из Источне Илиџе су поново показали да су најбољи.

Џудисти „Фамоса“ су били најуспјешнији у конкуренцији млађих пионира и пионирки, те у конкуренцији кадета, док су у конкуренцији кадеткиња били са истим бројем бодова на челној позицији са бијељинским „Пантерима“.

- Овакав, 100 одстотни учинак се ријеко дешава, али овог пута је то пошло за руком расположеним „моторостима“ – кажу из Џудо клуба „Фамос“ за портал Катера.

Првенство Републике Српске у Требињу је било изборно такмичење за одлазак најбољих кадета на Гимназијаду, која ће се одржати у Кини у октобру мјесецу текуће године.

Најуспјешнији кадет првенства Републике Српске био је Борис Ристовић, који је имао најбројнију категорију.

Детаљни резултати:

Кадети:

Златне медаље су освојили: Борис Ристовић (-73 кг), Игор Бјелица (+90 кг) и Лана Лубура (+70 кг); сребрне медаље су освојили: Александар Вуковић (-60 кг), Бранко Дошло (-81 кг), Маја Милић (-48 кг), Лана Бјелица (-70 кг) и Љубица Дамјановић (+70 кг); бронзу су освојили: Андреј Милић (-55 кг) и Андреа Симовић (-70 кг).

Пионири:

Златне медаље су освојили: Матија Вуковић (-38 кг), Никола Лубура (+60 кг), Ана Симанић (-44 кг) и Миа Милић (-52 кг); сребрну медаљу је освојила Лана Штака (-52 кг), док су брознане медаље освојили: Марко Дракулић (-34 кг) и Вељко Новаковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО) Матурантима по 100 КМ од Општине Источна Илиџа (ФОТО)
Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО) Филм о доктору Лазићу – трајни подсјетник на хирурга "напаћеног српског народа" (ФОТО)
Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи Снимање филма о доктору Лази у Источној Илиџи
Најчитаније
  • У саобраћајној незгоди на путу Подроманија - Сумбуловац тешко повријеђено дијете
    5h 56m
    0
  • Соколац: Уплатио новац, теретно моторно возило му није испоручено
    6h 13m
    2
  • У току увиђај у стану гдје су пронађена тијела жене и двоје дјеце
    20h 50m
    0
  • Душанов законик данас пуни 675 година
    6h 49m
    3
  • Лука Глигорић ученик генерације Средње школе „28. јуни“
    23h 27m
    2