Džudisti „Famosa“ bez konkurencije u Trebinju

28.02.2021. 12:12
0
IZVOR: Katera

Prvenstvo Republike Srpske u džudou za kadete i mlađe pionire održano je juče u Trebinju, u sportskoj dvorani „Miloš Mrdić“, a u konkurenciji od preko 35 klubova, džudisti „Famosa“ iz Istočne Ilidže su ponovo pokazali da su najbolji.

Džudisti „Famosa“ su bili najuspješniji u konkurenciji mlađih pionira i pionirki, te u konkurenciji kadeta, dok su u konkurenciji kadetkinja bili sa istim brojem bodova na čelnoj poziciji sa bijeljinskim „Panterima“.

- Ovakav, 100 odstotni učinak se rijeko dešava, ali ovog puta je to pošlo za rukom raspoloženim „motorostima“ – kažu iz Džudo kluba „Famos“ za portal Katera.

Prvenstvo Republike Srpske u Trebinju je bilo izborno takmičenje za odlazak najboljih kadeta na Gimnazijadu, koja će se održati u Kini u oktobru mjesecu tekuće godine.

Najuspješniji kadet prvenstva Republike Srpske bio je Boris Ristović, koji je imao najbrojniju kategoriju.

Detaljni rezultati:

Kadeti:

Zlatne medalje su osvojili: Boris Ristović (-73 kg), Igor Bjelica (+90 kg) i Lana Lubura (+70 kg); srebrne medalje su osvojili: Aleksandar Vuković (-60 kg), Branko Došlo (-81 kg), Maja Milić (-48 kg), Lana Bjelica (-70 kg) i Ljubica Damjanović (+70 kg); bronzu su osvojili: Andrej Milić (-55 kg) i Andrea Simović (-70 kg).

Pioniri:

Zlatne medalje su osvojili: Matija Vuković (-38 kg), Nikola Lubura (+60 kg), Ana Simanić (-44 kg) i Mia Milić (-52 kg); srebrnu medalju je osvojila Lana Štaka (-52 kg), dok su broznane medalje osvojili: Marko Drakulić (-34 kg) i Veljko Novaković.

Komentari 0
Povezane vijesti
U Istočnoj Ilidži odata počast Srbima poginulim u svim ratovima (FOTO) U Istočnoj Ilidži odata počast Srbima poginulim u svim ratovima (FOTO)
I u Istočnoj Ilidži odavanje počasti Srbima poginulim u svim ratovima I u Istočnoj Ilidži odavanje počasti Srbima poginulim u svim ratovima
U toku prijave za školu slikanja za djecu u Istočnoj Ilidži U toku prijave za školu slikanja za djecu u Istočnoj Ilidži
Najčitanije
  • Sarajevsko-romanijski korpus - sami protiv svih (FOTO)
    20h 32m
    6
  • Otvoreno Narodno pozorište Istočno Sarajevo (FOTO)
    8h 29m
    8
  • Generalna skupština UN usvojila rezoluciju o Srebrenici!
    12h 11m
    7
  • Egzotična piletina u sosu
    20h 48m
    0
  • Majdov ima specijalnu poruku nakon osvajanja srebra
    16h 48m
    2