Early Bird пријаве за “Jahorina Ultra Trail” још два дана

31.03.2021. 15:24
0
ИЗВОР: Катера

Early bird пријаве за седмо издање "Jahorina Ultrа Trail"-а по промотивним цијенама од 100 КМ или 52 евра за Ultra, 80 КМ или 41 евра за Maxi, и 40 КМ или 21 евра за Мini trail трку могуће су до 31. марта, дакле још само два дана.

- До сада нам је пристигло 110 пријава и организатори позивају све тркаче да се пријаве јер им у организацином смислу припремамају најбоље trail такмичење до сада. Све тркаче очекује посебан доживљај и руте које пролазе најљепшим предјелима Јахорине, Бјелашнице, Требавића и Равне планине. Овогодишњи Јахорина ultra trail је конципиран као дводневно такмичење а одржаће се 24 и 25 јула. Такмичари ће се ове године моћи опробати у три трке различите дужине: Ultra, Maxi и Mini Trail – посебна занимљивост је да Maxi трка стартује са Бјелашнице -  рекли су нам из ОЦ  Јахорина.

Организатори гарантују добру забаву и сјајно тркачко искуство на стазама гдје љепота среће изазов и позивају тркаче да изврше своје пријаве и уплате на сајту www.jahorinatrail.com по промотивним цијенама које важе до поноћи 31. марта. Све учеснике JUT-а очекује вриједан стартни пакет у ком осим квалитетне техничке мајице, добијају вриједан поклон организатора и ваучере храну и пиће, те вожњу љетним атракцијама на Јахорини.

Коментари 0
Повезане вијести
Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег Прољећно зеленило на Јахорини прекрио априлски снијег
Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини Почињу "Сусрети српских земаља" на Јахорини
Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО) Колико урбанизација Јахорине доприности развоју општине Пале и њеним становницима? (ВИДЕО)
Најчитаније
  • Породица Крунић из Источног Сарајева добила кров над главом
    11h 46m
    4
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    20h 38m
    0
  • Ујић ослобођен оптужбе за злочине у Рогатици
    14h 29m
    0
  • На планинарском походу на Романији очекује се око 200 учесника
    18h 14m
    0
  • Билборд у Палама: „Не псуј Бога“ (ФОТО)
    9h 21m
    4