Early Bird prijave za “Jahorina Ultra Trail” još dva dana

31.03.2021. 15:24
0
IZVOR: Katera

Early bird prijave za sedmo izdanje "Jahorina Ultra Trail"-a po promotivnim cijenama od 100 KM ili 52 evra za Ultra, 80 KM ili 41 evra za Maxi, i 40 KM ili 21 evra za Mini trail trku moguće su do 31. marta, dakle još samo dva dana.

- Do sada nam je pristiglo 110 prijava i organizatori pozivaju sve trkače da se prijave jer im u organizacinom smislu pripremamaju najbolje trail takmičenje do sada. Sve trkače očekuje poseban doživljaj i rute koje prolaze najljepšim predjelima Jahorine, Bjelašnice, Trebavića i Ravne planine. Ovogodišnji Jahorina ultra trail je koncipiran kao dvodnevno takmičenje a održaće se 24 i 25 jula. Takmičari će se ove godine moći oprobati u tri trke različite dužine: Ultra, Maxi i Mini Trail – posebna zanimljivost je da Maxi trka startuje sa Bjelašnice -  rekli su nam iz OC  Jahorina.

Organizatori garantuju dobru zabavu i sjajno trkačko iskustvo na stazama gdje ljepota sreće izazov i pozivaju trkače da izvrše svoje prijave i uplate na sajtu www.jahorinatrail.com po promotivnim cijenama koje važe do ponoći 31. marta. Sve učesnike JUT-a očekuje vrijedan startni paket u kom osim kvalitetne tehničke majice, dobijaju vrijedan poklon organizatora i vaučere hranu i piće, te vožnju ljetnim atrakcijama na Jahorini.

Komentari 0
Povezane vijesti
Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg Proljećno zelenilo na Jahorini prekrio aprilski snijeg
Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini Počinju "Susreti srpskih zemalja" na Jahorini
Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO) Koliko urbanizacija Jahorine doprinosti razvoju opštine Pale i njenim stanovnicima? (VIDEO)
Najčitanije
  • „Ako izađeš, bićeš zaklan“: Ispovijest Danila Beribake koji je preživio pakao Doborovoljačke ulice
    5h 9m
    7
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    4h 5m
    0
  • Saobraćaj u prekidu zbog udesa na putu Foča-Gacko, sedam lica povrijeđeno
    22h 50m
    0
  • NATO avioni na Svjetski dan medija, prije 25 godina, srušili zgradu TV Novi Sad
    19h 49m
    0
  • Normalizovan saobraćaj na magistralnom putu Foča-Gacko
    21h 1m
    0