Едукативна представа "Луцијина прича"

10.05.2022. 09:07
0
ИЗВОР: srna.rs

У организацији Културног центра Источно Ново Сарајево и "Форум театра" Источно Сарајево, данас ће за ученике Основне школе /ОШ/ "Свети Сава" бити организована едукативна представа "Луцијина прича", у извођењу Удружења "Хепатос" из Ријеке.

Ова представа говори о међусобним односима родитеља и тинејџера у породицама које су суочене са проблемима изазваним болешћу хепатитиса, а њен циљ јесте подизање свијести о вирусним обољењима са којима се данас суочавају младе генерације.

Почетак ове представе заказан је за 12.00 часова, а за 14.00 часова предвиђена је и реприза за средњошколце из Источне Илиџе, уз учешће чланова "Буди мушко клуба".

- Обје представе биће изведене у Културном центру Источно Ново Сарајево - рекао је Срни директор ове установе Младен Јанковић.

Коментари 0
Повезане вијести
Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО) Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО)
Сутра обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде Сутра обиљежавање 32 године Прве сарајевске механизоване бригаде
Дјечији фудбалски турнир 1. и 2. јуна у Источном Новом Сарајеву Дјечији фудбалски турнир 1. и 2. јуна у Источном Новом Сарајеву
Најчитаније
  • Сарајевско-романијски корпус - сами против свих (ФОТО)
    15h 6m
    5
  • Отворено Народно позориште Источно Сарајево (ФОТО)
    3h 3m
    8
  • Гeнерална скупштина УН усвојила резолуцију о Сребреници!
    6h 45m
    6
  • Егзотична пилетина у сосу
    15h 22m
    0
  • Мајдов има специјалну поруку након освајања сребра
    11h 22m
    2