Edukativna predstava "Lucijina priča"

10.05.2022. 09:07
0
IZVOR: srna.rs

U organizaciji Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo i "Forum teatra" Istočno Sarajevo, danas će za učenike Osnovne škole /OŠ/ "Sveti Sava" biti organizovana edukativna predstava "Lucijina priča", u izvođenju Udruženja "Hepatos" iz Rijeke.

Ova predstava govori o međusobnim odnosima roditelja i tinejdžera u porodicama koje su suočene sa problemima izazvanim bolešću hepatitisa, a njen cilj jeste podizanje svijesti o virusnim oboljenjima sa kojima se danas suočavaju mlade generacije.

Početak ove predstave zakazan je za 12.00 časova, a za 14.00 časova predviđena je i repriza za srednjoškolce iz Istočne Ilidže, uz učešće članova "Budi muško kluba".

- Obje predstave biće izvedene u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo - rekao je Srni direktor ove ustanove Mladen Janković.

Komentari 0
Povezane vijesti
Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope" Podržimo predstavnice Istočnog Novog Sarajeva na "Ritmu Evrope"
Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO) Pogledajte maršrutu ulične trke u Istočnom Novom Sarajevu (FOTO)
U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu U subotu privremena obustava saobraćaja u Istočnom Novom Sarajevu
Najčitanije
  • Sjećanje na poginule i umrle borce Srpske garde Ilidža
    10h 2m
    0
  • Dragan Spasojević: Infrastruktura je ključ razvoja i perspektive Pala
    22h 51m
    10
  • Zaplijenjeno više od pet kilograma droge, uhapšena dva muškarca
    6h 34m
    0
  • U Srpskoj poskupljuje brašno
    11h 32m
    1
  • Na kongresu stomatologa operacija uživo i predavanja stručnjaka
    7h 41m
    0