Екипе из Бијељине и Бањалуке најбоље на Републичком такмичењу

28.05.2022. 20:42
0
ИЗВОР: srna.rs

Чланови Градске организације Црвеног крста Бијељина у категорији омладинаца и подмладак Основне школе „Иван Горан Ковачић" из Бањалуке побједници су 25. републичког такмичења у пружању прве помоћи које је данас одржано на Палама.

Омладинци Црвеног крста „Медицинске школе" из Бањалуке освојили су друго, док је треће мјесто у категорији омладинаца освојио тим Средњошколског центра из Приједора.

Друго мјесте у категорији подмлатка освојио је тим Основне школе „Петар Кочић" из Приједора, док је треће мјесто освојио Клуб подмлатка Црвеног крста „Соколац-Романија".

На данашњем такмичењу у пружању прве помоћи уз реалистичан приказ повреда, стања и обољења на Палама учествовало је више од 180 такмичара у оквиру шест екипа подмлатка и седам екипа омладине Црвеног крста Републике Српске.

На такмичењу у пружању прве помоћи учествовале су екипе омладине из Приједора, Бањалуке, Добоја, Бијељине, источне Херцеговине, Сарајевско-романијске регије и екипе подмлатка из Приједора, Бањалука, Добоја и Сарајевско-романијске регије.

Коментари 0
Повезане вијести
Лука Глигорић се пласирао на Државно такмичење из информатике Лука Глигорић се пласирао на Државно такмичење из информатике
На Палама подијељено 70 пакетића и плишаних меда у оквиру акције "По један медо за свако чедо" На Палама подијељено 70 пакетића и плишаних меда у оквиру акције "По један медо за свако ч...
ОШ "Петар Петровић Његош" из Источне Илиџе побједник Републичког такмичења Црвеног крста ОШ "Петар Петровић Његош" из Источне Илиџе побједник Републичког такмичења Црвеног крста
Најчитаније
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    3h 30m
    0
  • Сјећање на Миломира Јањића Зеку
    2h 54m
    0
  • Фочански светац Будимир Соколовић - Дражин исповједник и Христов мученик
    23h 47m
    1
  • Ходочасници из Сокоца на Ђурђевдан полазе на петнаесто поклоњење моштима Светог Василија Острошког
    17h 38m
    1
  • Годишњица херојске погибије пилота Миленка Павловића
    2h 48m
    0