Ekipe iz Bijeljine i Banjaluke najbolje na Republičkom takmičenju

28.05.2022. 20:42
0
IZVOR: srna.rs

Članovi Gradske organizacije Crvenog krsta Bijeljina u kategoriji omladinaca i podmladak Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić" iz Banjaluke pobjednici su 25. republičkog takmičenja u pružanju prve pomoći koje je danas održano na Palama.

Omladinci Crvenog krsta „Medicinske škole" iz Banjaluke osvojili su drugo, dok je treće mjesto u kategoriji omladinaca osvojio tim Srednjoškolskog centra iz Prijedora.

Drugo mjeste u kategoriji podmlatka osvojio je tim Osnovne škole „Petar Kočić" iz Prijedora, dok je treće mjesto osvojio Klub podmlatka Crvenog krsta „Sokolac-Romanija".

Na današnjem takmičenju u pružanju prve pomoći uz realističan prikaz povreda, stanja i oboljenja na Palama učestvovalo je više od 180 takmičara u okviru šest ekipa podmlatka i sedam ekipa omladine Crvenog krsta Republike Srpske.

Na takmičenju u pružanju prve pomoći učestvovale su ekipe omladine iz Prijedora, Banjaluke, Doboja, Bijeljine, istočne Hercegovine, Sarajevsko-romanijske regije i ekipe podmlatka iz Prijedora, Banjaluka, Doboja i Sarajevsko-romanijske regije.

Komentari 0
Povezane vijesti
Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima Uručena priznanja, zlatni i srebrni znak istaknutim pojedincima
Luka Gligorić se plasirao na Državno takmičenje iz informatike Luka Gligorić se plasirao na Državno takmičenje iz informatike
Na Palama podijeljeno 70 paketića i plišanih meda u okviru akcije "Po jedan medo za svako čedo" Na Palama podijeljeno 70 paketića i plišanih meda u okviru akcije "Po jedan medo za svako č...
Najčitanije
  • Istočna Ilidža: Radnik firme pronevjerio veću količinu novca
    20h 49m
    0
  • Pale: Uzeo motocikl, nije dostavio rezanu građu u zamjenu
    20h 56m
    3
  • Vlasnik firme iz Novog Sada doveo zaposlene u rodno Nevesinje
    17h 38m
    1
  • Studenti sa Elektrotehničkog fakulteta pokazali su da znaju dobro i sa loptom
    12h 16m
    0
  • Kandidat za gradonačelnika ubijen na predizbornom skupu!
    12h 48m
    0