Економски факултет Пале у бојама Црвеног крста (ФОТО)

09.05.2023. 08:56
0
ИЗВОР: katera.news

Зграда Економског факултета Универзитета у Источном Сарајеву синоћ је била освијетљена званичним мотом Међународне федерације Црвеног крста и Црвеног полумјесеца у знак обиљежавања Свјетског дана Црвеног крста и Црвеног полумјесеца - „Све што радимо, радимо #одсрца“.

Пројекцији су присуствовали генерални секретар Црвеног крста Републике Српске Рајко Лазић, као и представници општине Пале и Економског факултета Пале.

Како су рекли из Црвеног крста Републике Српске, циљ пројекције је промовисање вриједности Црвеног крста на међународном нивоу.

- Хтјели смо још једном представити наше вриједности, али и званични мото, а то је да црвенокрсташи широм свијета, па тако и Црвени крст Републике Српске раде од срца за добробит свих људи, без обзира на вјерску, националну и расну опредијељеност – поручили су из Црвеног крста Републике Српске.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Додају да се на овај начин Црвени крст Републике Српске желио захвалити свим волонтерима, активистима и радном особљу у структури организације на доприносу и подршци током свих година.

Захвалност, како кажу, дугују и Економском факултету, општини Пале и братству Саборног храма Светог архангела Гаврила на техничкој подршци за реализацију ових активности.

Пројекција је осим у Палама, гдје је сједиште Црвеног крста Републике Српске, одржана и у Сарајеву.

Слика

Фото: Уступљена фотографија

Коментари 0
Повезане вијести
У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама У недјељу народно весеље код Цркве Успења Пресвете Богородице у Палама
Васкршња туцијада у Палама Васкршња туцијада у Палама
Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима Пале: Радомир Вучковић пронашао новац и вратио га власницима
Најчитаније
  • „Ако изађеш, бићеш заклан“: Исповијест Данила Берибаке који је преживио пакао Доборовољачке улице
    4h 34m
    7
  • Распоред богослужења за васкршње празнике у Источном Сарајеву и Сарајеву
    3h 30m
    0
  • Саобраћај у прекиду због удеса на путу Фоча-Гацко, седам лица повријеђено
    22h 15m
    0
  • НАТО авиони на Свјетски дан медија, прије 25 година, срушили зграду ТВ Нови Сад
    19h 14m
    0
  • Нормализован саобраћај на магистралном путу Фоча-Гацко
    20h 26m
    0