Експлозија на градилишту у Хрватској, тешко повријеђен радник из БиХ

10.12.2023. 21:02
0
ИЗВОР: glassrpske.com

Двије дојаве о мушкарцима који су задобили тешке тјелесне повреде на раду запримила је истарска полиција, а како наводе у саопштењу, у оба случаја мушкарцима је помоћ пружена у пулској Општој болници гдје су задржани на лијечењу.

Прва несрећа дeсила се у петак око 13.30 часова када је 47-годишњак повријеђен када јепао са платформе специјалног возила на подручју Пуле, те је задржан на лијечењу у пулској болници.

Друга несрећа десила се у суботу око 15.30 часова у Медулину гдје је 41-годишњи држављанин БиХ обављао радове на градилишту те је приликом замјене плинске боце дошло до експлозије и отвореног пламена који му је захватио главу и шаке обје руке. Помоћ му је пружена у Општој болници гдје су му због задобијених опекотина утврђене тешке тјелесне повреде те је задржан на лијечењу.

Коментари 0
Повезане вијести
Како су гранате произведене у Вогошћи завршиле на украјинском ратишту Како су гранате произведене у Вогошћи завршиле на украјинском ратишту
Потражња за љетним сезонцима већ у току Потражња за љетним сезонцима већ у току
Просјечна цијена продатих нових станова у БиХ 2.630 КМ по квадрату Просјечна цијена продатих нових станова у БиХ 2.630 КМ по квадрату
Најчитаније
 • Егзодус Срба из Сарајева 1996. године (ВИДЕО)
  6h 38m
  11
 • Како су Копривице вратиле мошти Светог Харалампија у манастир Морачу
  7h 33m
  2
 • Изгорјела кућа породице Тодоровић у Палама, покренуте хуманитарне акције
  2h 7m
  0
 • Велики пожар у Сарајеву, евакуисана школа
  23h 49m
  1
 • Пронађено тијело Радоја Станковића из Фоче
  1h 50m
  0