Eksplozija na gradilištu u Hrvatskoj, teško povrijeđen radnik iz BiH

10.12.2023. 21:02
0
IZVOR: glassrpske.com

Dvije dojave o muškarcima koji su zadobili teške tjelesne povrede na radu zaprimila je istarska policija, a kako navode u saopštenju, u oba slučaja muškarcima je pomoć pružena u pulskoj Opštoj bolnici gdje su zadržani na liječenju.

Prva nesreća desila se u petak oko 13.30 časova kada je 47-godišnjak povrijeđen kada jepao sa platforme specijalnog vozila na području Pule, te je zadržan na liječenju u pulskoj bolnici.

Druga nesreća desila se u subotu oko 15.30 časova u Medulinu gdje je 41-godišnji državljanin BiH obavljao radove na gradilištu te je prilikom zamjene plinske boce došlo do eksplozije i otvorenog plamena koji mu je zahvatio glavu i šake obje ruke. Pomoć mu je pružena u Opštoj bolnici gdje su mu zbog zadobijenih opekotina utvrđene teške tjelesne povrede te je zadržan na liječenju.

Komentari 0
Povezane vijesti
Šta otkriva najnovija lista najmoćnijih pasoša u svijetu - gdje je BiH? Šta otkriva najnovija lista najmoćnijih pasoša u svijetu - gdje je BiH?
Identifikovana lica koja se dovode u vezu sa nanošenjem povreda licu u Istočnom Novom Sarajevu Identifikovana lica koja se dovode u vezu sa nanošenjem povreda licu u Istočnom Novom Sara...
BiH zemlja sa najviše registrovanih kladionica u Evropi BiH zemlja sa najviše registrovanih kladionica u Evropi
Najčitanije
  • Renoom iz '84. krenuli s Jahorine u Pariz, prodaju kilometre za Miloša
    6h 14m
    3
  • Dan kada je ubijen Karađorđe – otac moderne srpske države
    16h 13m
    0
  • Zemljotres u BiH
    7h 49m
    0
  • Vatrogasci iz Han Pijeska spasili muškarca palog sa litice u provaliju
    15h 10m
    0
  • Majdov: Bog odlučuje ko će da bude najbolji, a mi ćemo da damo sve od sebe!
    9h 53m
    9