Електропривреда Српске даје 110.000 КМ за коверте, папир, спајалице

30.09.2021. 18:38
0
ИЗВОР: capital.ba

Управа „Електропривреде Републике Српске“ (ЕРС), на челу са Луком Петровићем, одлучила је да потроши скоро 110.000 марака за набавку регистратора, коверти, папира, спајалица и осталог потрошног материјала, и то само за потребе Дирекције за јавно снабдијевање купаца електричном енергијом.

Процијењена вриједност јавне набавке, без укљученог ПДВ-а, износи 94.000 КМ, односно 109.980 КМ са укљученим порезом.

Новој Дирекцији у ЕРС су потребне оловке на сталку, маркери у шест боја, регистратори, коректори, селотејпи, маказе, хефт машине, декламерица, бушилица за папир, спајалице, копир и самољепљиви папир, коверте са логом предузећа, те апарати за увезивање листова.

У ЕРС планирају да са добављачем потрошном материјала закључе уговор на 12 мјесеци или до максималне финансијске реализације уговора.

-Рок испоруке робе је након закључења Уговора, сукцесивно, односно, након подношења налога од стране Уговорног органа- навели су у ЕРС-у.

Слика

Уговор се додјељује добављачу који је доставио најнижу цијену, а након почетне оцјене достављених понуда ЕРС ће заказати е-аукцију.

Портал Capital објавио је раније да је ЕРС у прошлој години остварила губитак од 29 милиона КМ, а о финансијским проблемима у којима се холдинг налази говори и податак да већина зависних предузећа има милионске дугове за порез, а све чешће посежу и за кредитима како би успјели да измире своје обавезе.

Коментари 0
Повезане вијести
Грађани могу од ЕРС тражити нове рачуне за прошлу годину Грађани могу од ЕРС тражити нове рачуне за прошлу годину
Електропривреда опомену пред искључење наплаћује 6 КМ Електропривреда опомену пред искључење наплаћује 6 КМ
„Електропривреда Републике Српске“ се задужује за још четири милиона КМ „Електропривреда Републике Српске“ се задужује за још четири милиона КМ
Најчитаније
  • На данашњи дан рођен Филип Вишњић
    5h 30m
    0
  • Радник пао са зграде, тешко повријеђен
    23h 35m
    0
  • Аутобус слетио у провалију код Макарске (ВИДЕО)
    19h 44m
    0
  • Требињски гениje Вук Јанковић ријешио математички проблем стар 58 година
    23h 23m
    4
  • Снијег поново забијелио БиХ
    17h 51m
    0