Elektroprivreda Srpske daje 110.000 KM za koverte, papir, spajalice

30.09.2021. 18:38
0
IZVOR: capital.ba

Uprava „Elektroprivrede Republike Srpske“ (ERS), na čelu sa Lukom Petrovićem, odlučila je da potroši skoro 110.000 maraka za nabavku registratora, koverti, papira, spajalica i ostalog potrošnog materijala, i to samo za potrebe Direkcije za javno snabdijevanje kupaca električnom energijom.

Procijenjena vrijednost javne nabavke, bez uključenog PDV-a, iznosi 94.000 KM, odnosno 109.980 KM sa uključenim porezom.

Novoj Direkciji u ERS su potrebne olovke na stalku, markeri u šest boja, registratori, korektori, selotejpi, makaze, heft mašine, deklamerica, bušilica za papir, spajalice, kopir i samoljepljivi papir, koverte sa logom preduzeća, te aparati za uvezivanje listova.

U ERS planiraju da sa dobavljačem potrošnom materijala zaključe ugovor na 12 mjeseci ili do maksimalne finansijske realizacije ugovora.

-Rok isporuke robe je nakon zaključenja Ugovora, sukcesivno, odnosno, nakon podnošenja naloga od strane Ugovornog organa- naveli su u ERS-u.

Slika

Ugovor se dodjeljuje dobavljaču koji je dostavio najnižu cijenu, a nakon početne ocjene dostavljenih ponuda ERS će zakazati e-aukciju.

Portal Capital objavio je ranije da je ERS u prošloj godini ostvarila gubitak od 29 miliona KM, a o finansijskim problemima u kojima se holding nalazi govori i podatak da većina zavisnih preduzeća ima milionske dugove za porez, a sve češće posežu i za kreditima kako bi uspjeli da izmire svoje obaveze.

Komentari 0
Povezane vijesti
Građani mogu od ERS tražiti nove račune za prošlu godinu Građani mogu od ERS tražiti nove račune za prošlu godinu
Elektroprivreda opomenu pred isključenje naplaćuje 6 KM Elektroprivreda opomenu pred isključenje naplaćuje 6 KM
„Elektroprivreda Republike Srpske“ se zadužuje za još četiri miliona KM „Elektroprivreda Republike Srpske“ se zadužuje za još četiri miliona KM
Najčitanije
  • Raspored bogosluženja za vaskršnje praznike u Istočnom Sarajevu i Sarajevu
    13h 40m
    0
  • Preminuo Vojislav Čarkić - naš dobri prota Vojo
    4h 38m
    10
  • Sjećanje na Milomira Janjića Zeku
    13h 4m
    0
  • Godišnjica smrti predsjednika SFRJ Josipa Broza Tita
    11h 19m
    12
  • Godišnjica herojske pogibije pilota Milenka Pavlovića
    12h 58m
    0