Ево какво нас вријеме очекује до краја децембра

17.12.2019. 11:25
0
ИЗВОР: klix.ba

Натпросјечно високе температуре биљеже се у БиХ протеклих дана, због чега метеоролози кажу како имамо прољетни децембар. Од данас па све до почетка наредне године очекује нас тек неколико дана падавина.

Према прогнози Федералног хидрометеоролошког завода БиХ, од четвртка, 19. децембра, изгледно је погоршање времена у БиХ и падавине у виду кише која ће се задржати до 23. децембра. Након тога до краја мјесеца поново слиједи стабилнији период без падавина.

У периоду до 27. децембра у БиХ се очекују јутарње температуре од 4 до 9 степени, а у Херцеговини од 9 до 13 степени Целзијусових. Дневне температуре ће бити уједначене широм земље и кретаће се од 11 до 16 степени Целзијусових, наводе бх. метеоролози.

-Од 28. до 31. децембра изгледан је умјерен пад температура, а очекиване вриједности јутарњих температура кретаће се од -2 до 3 у Босни, на југу од 2 до 7, а дневне од 4 до 9, на југу до 13 степени Целзијусових - прогнозира метеоролог Бакир Крајиновић.

Сутра се такође у већем дијелу наше земље очекује углавном сунчано вријеме, док би могло бити облачно једино у западним подручјима Босне. Магла и сумаглица очекују се у јутарњим сатима, као и касно увече.

Коментари 0
Повезане вијести
Метеоролози упозорили: Припремите се за снијег вечерас Метеоролози упозорили: Припремите се за снијег вечерас
Хоће ли нам април донијети снијег Хоће ли нам април донијети снијег
Ево када ћемо помјерити казаљке на сату Ево када ћемо помјерити казаљке на сату
Најчитаније
  • Прича о Синиши и божијем чуду
    22h 52m
    1
  • Партизан мијења име!
    15h 34m
    4
  • Одржан Форум за безбједност општине Источно Ново Сарајево
    20h 7m
    0
  • Ухапшен Грузијац због пљачке два милиона марака у Бањалуци
    17h 41m
    2
  • Како је страдао митрополит Петар Зимоњић
    23h 26m
    3